2023-08-13 14:43:24
Φωτογραφία για ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ. ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ''

 



mpampiini.

Στις 11/08/2023 πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά στην πλατεία του χωριού και στα πλαίσια των θερινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρχοντοχωριτών . Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.Όλες οι ηλικίες, με τους νέους και τις νέες ,έδωσαν το παρόν απολαμβάνοντας τους λαϊκούς και παραδοσιακούς ήχους της όμορφης ορχήστρας με επικεφαλή τον Σπύρο Καρκάση Αρχοντοχωρίτη τραγουδιστή Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε η απονομή των μεταλλίων για τους παιδικούς αγώνες δρόμου και δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης δόθηκαν κύπελλα στους νικητές των ποδοσφαιρικών αγώνων: Του ποδοσφαιρικού αγώνα της νεολαίας Αρχοντοχωρίου με την Κ16 Αλυζίας και του αγώνα των Παλαιμάχων με τη νεολαία Αρχοντοχωρίου. Στη συνέχεια επιδόθηκε τιμητική πλακέτα στον Νικόλαο Θεοδ. Μήτση για την προσφορά του στον πολιτισμό και την καταγραφή της Ιστορίας του τόπου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι :


- Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, κος Δημητρογιάννης Λάμπρος,

- Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου ,κος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης,

- Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου , κος Μπαμπούρης Κων/νος ,

- Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχοντοχωρίου , κος Γεώργιος Λιοντάκης.

Από την αθλητική οικογένεια παρευρέθηκαν οι : κος Καϋμενάκης Φώτης εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ο Διεθνής Ποδοσφαιριστής Γεώργιος Λιάβας.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την άρτια διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης.

Συνδιοργάνωση Δήμος Ξηρομέρου

Χρόνια Πολλά και καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ