2023-08-13 18:45:00
Φωτογραφία για Από το Ευηνοχώρι και γένους θηλυκού, οι σημερινές υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Θανάση Λύρου.



Η ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) ΚΟΝΤΟΥ από το ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ



συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο,

ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) ΚΟΝΤΟΥ, από το Ευηνοχώρι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.. Η αγαπητή μας Έφη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και θα είναι υποψήφια μαζί μας για να προσφέρει στον τόπο μας.

Είναι τιμή για μας που θα συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια για το καλό του Δήμου μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Είμαι χαρούμενη που θα είμαι υποψήφια με τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ και θα ασχοληθώ με τα δημοτικά πράγματα, θέτοντας κι εγώ τις μικρές μου δυνάμεις στην προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου μας.

Γνωρίζω καλά τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, άνθρωπο με γνώσεις, κύρος και ικανότητες, και είμαι σίγουρη πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται και του αξίζει.


Προσκαλώ τους συνδημότες μου να μας στηρίξουν σ’ αυτόν τον πολύ όμορφο αγώνα και να είναι βέβαιοι πως η επόμενη μέρα θα είναι καλλίτερη για όλους μας.

ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) ΚΟΝΤΟΥ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΗΡΩ) ΛΑΝΑΡΑ, από το ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ,

συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο,

ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΗΡΩ) ΛΑΝΑΡΑ, από το Ευηνοχώρι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Είναι τιμή για μας που η αγαπητή μας Ηρώ θα είναι υποψήφια μαζί μας και θα συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια για το καλό του Δήμου μας.

Να είναι σίγουρη πως δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Γνωρίζω καλά τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, που είναι ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός, με προσφορά στον τόπο, με γνώσεις, κύρος και ικανότητες, και είμαι σίγουρη πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται.

Είμαι χαρούμενη που θα ασχοληθώ με τα δημοτικά πράγματα, ως υποψήφια με τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ και θα βοηθήσω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου μας.

Όλοι μαζί, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια θα κάνουμε τα καλύτερα για τον Δήμο μας.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΗΡΩ) ΛΑΝΑΡΑ

Ιδιωτικός Υπάλληλος
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ