2023-08-14 13:49:29
Φωτογραφία για ΣΚΑΙ: Κίνηση ματ με την πρεμιέρα για να προλάβει τον ανταγωνισμό
Ενώ όλα τα κανάλια στοχεύουν σε μια κοινή ημέρα, ο ΣΚΑΙ κάνει την κίνηση – ματ και ετοιμάζεται κάνει πρεμιέρα στην prime time ζώνη, νωρίτερα από τους άλλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι σκέφτεται έντονα να ξεκινήσει το πρόγραμμά του, από την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Στόχος είναι να προλάβουν τις πρεμιέρες των άλλων σειρών και να “χτυπήσουν” τον ανταγωνισμό.

Οι Πανθέοι είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για τον ΣΚΑΙ, για αυτό και το κανάλι κάνει τα πάντα, για να κερδίσει τη μάχη. Η εμβληματική αυτή σειρά θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τη μαζική “πρεμιέρα” όλων των καναλιών, έχει ψηφιστεί η 25η Σεπτεμβρίου. Για ακόμη μια χρονιά, MEGA, ANT1, ALPHA και STAR συμφώνησαν σε μια κοινή και συντονισμένη πορεία.

Την γραμμή αυτή δε θα ακολουθήσει και η ΕΡΤ, η οποία θα ξεκινήσει νωρίτερα στο κομμάτι της μυθοπλασίας, φέρνοντας την πρεμιέρα της Παραλίας, στις 4 Σεπτέμβρη. Οι σειρές της θα προβάλλονται σταδιακά, μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, όπου θα προβληθεί η πρεμιέρα της σειράς Ηλέκτρα.

Μετά την εβδομάδα του 15Αυγουστού αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις στον ΣΚΑΙ, για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα στην prime time ζώνη.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ