2023-08-17 16:48:42
Φωτογραφία για Ο Πρώτος από Εμάς: Ο Μάριος Αθανασίου ως καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος



Η σειρά “Ο Πρώτος από Εμάς”, έρχεται για να περάσει ηχηρά μηνύματα και για να μας κάνει να αναρωτηθούμε πολλά για τη ζωή μας. Η νέα αυτή ιστορία έρχεται τη νέα σεζόν, για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης..

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στην Αθηνά Ζαχαράκη, στο περιοδικό Τηλέραμα για τον ρόλο που θα υποδυθεί στη σειρά, δείχνοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τη νέα αυτή πρόκληση που του δίνεται.

Όπως ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου για τον ρόλο του στη σειρά “Ο Πρώτος από εμάς”, χαρακτηριστικά:

«Θα με δείτε ως Φίλιππο. Πρόκειται για έναν ήσυχο οικογενειάρχη που σε όλη του τη ζωή κάνει “αυτό που πρέπει”, όσα δηλαδή χρειάζεται η οικογένειά του, προτάσσοντας πάντα το δικό τους καλό. Είναι τρυφερός, γεμάτος ενσυναίσθηση, προσηλωμένος και αφοσιωμένος, αγαπά τους δικούς του ανθρώπους και φροντίζει, ώστε να μη τους λείπει τίποτε.

»Έχει μεγαλώσει με τις παλιές αντιλήψεις, με στερεότυπα που δεν έχει τολμήσει ποτέ να αμφισβητήσει και δεν έχει αναρωτηθεί ποτέ αν είναι πραγματικά χαρούμενος με τις επιλογές του. Έχει συνηθίσει σε μια γλυκιά ρουτίνα. Δουλεύει, περνά ήσυχες οικογενειακές στιγμές κι έχει κάθε τόσο τις καθιερωμένες συναντήσεις με τους φίλους του στο αγαπημένο τους στέκι.

»Μέσα στο μυαλό του Φίλιππου όλα είναι δεδομένα, γι΄αυτό και όταν ο κολλητός τους ο Άλκης έρχεται στο καθιερωμένο ραντεβού φέρνοντας άσχημα νέα για την υγεία του, σοκάρεται!

»Ο Φίλιππος κρύβει ένα μυστικό: Την αληθινή του σεξουαλική ταυτότητα. Αν και οικογενειάρχης, στην πραγματικότητα έλκεται από άντρες, κάτι που δεν περνά από το μυαλό κανενός. Πρόκειται για μια αλήθεια που έχει κρύψει επιμελώς σε όλη του την οικογένεια, τώρα όμως ερχόμενος αντιμέτωπος με την κατάσταση του Άλκη και συνειδητοποιώντας πόσο εύθραυστη είναι μικρή είναι η ζωή, θα πάρει κάποιες αποφάσεις που θα αλλάξουν τα πάντα..



»Βέβαια, θα πληγωθούν πολλοί άνθρωποι γύρω του, αλλά αυτό είναι ένα τίμημα που ίσως χρειαστεί να πληρώσει ακριβά..».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ