2023-08-17 18:00:05
Φωτογραφία για Η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε τον Πέτρο Κουσουλό και ανακοίνωσε τον νέο της συνεργάτη στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Η  Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει τη νέα σεζόν με τις "Αλήθειες με τη Ζήνα", χωρίς τον Πέτρο Κουσουλό στην ομάδα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια του Star ολοκληρώνει σε λίγες μέρες τις καλοκαιρινές της διακοπές και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στην ανάρτησή της, η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρετά τον Πέτρο Κουσουλό τονίζοντας ότι τον περιμένει καλεσμένο όποτε εκείνος το επιθυμεί. Κλείνοντας, η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε το νέο μέλος της εκπομπής, τον αστυνομικό συντάκτη Αλέξανδρο Καλαφάτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρει: "Μαζευόμασε ξανά από Δευτέρα στα γραφεία μας για τη νέα σεζόν. Η επιστροφή μιας παρέας που αγαπήσατε ως παρέα!

Ο @petroskousoulos δεν θα είναι μαζί μας γιατί το επέλεξε ο ίδιος θέλοντας να συνεχίσει σε άλλους δρόμους…: Η αγάπη και η εκτίμηση αμοιβαία και πάντα η καρέκλα θα τον περιμένει ως καλεσμένο όποτε το επιθυμεί❤️

#εμεις @starchanneltv @staralithies

Συνεχίζουμε το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν οκτώ σεζόν και πάμε στην ένατη χάρη στην αγάπη σας❤️ Σας περιμένουμε και τη νέα χρονιά στην ίδια ώρα #11:45 πμ

@dimitris_maredis @roula_kouskouri @mariapanagopoulou_ @sompolosgiorgos @spiros_sigouros @katerina_soulioti_ @egiarkia @stratislimnios και το νέο μέλος, αστυνομικός συντάκτης @alexandros.kalafatis.9".



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ