2023-08-20 09:07:10
Φωτογραφία για Κύριε Βίτσα Τάκη, ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ. Αράξατε στο  λιμάνι της Δεξιάς μετά από διαδοχικές πολιτικές  μεταλλάξεις σας

    



 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς το κ Βίτσα  Τάκη , υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της  ΔΕ Παλαίρου.



Γράφει ο :  Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής

                 Μαθηματικός

                                                                                                                            20-08-2023...

Kύριε Βίτσα, Δώσαμε κοινούς αγώνες με καμία ιδιοτέλεια  από τη πλευρά μου. Μήπως θυμάστε  τι λέγατε  μέχρι το Φλεβάρη 2019 για το Υποψήφιο Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα;

Βεβαίως έχετε το δικαίωμα των επιλογών σας. Από τη στιγμή όμως που οι αποφάσεις σας επηρεάζουνε τις ζωές μας οφείλετε να δέχεστε τις κριτικές μας,  να σέβεστε τη Δημοκρατία και την υπογραφή σας.

Σας κάλεσα δημοσίως να παραιτηθείτε από Αντιδήμαρχος και να  παραμείνετε Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος από τη Δημοτική παράταξη που ζητάτε ξανά τη ψήφο των Δημοτών. Δεν είχα τη παραμικρή αμφιβολία ότι ΔΕΝ θα κάνατε αυτό που σας πρότεινα.  

Ο  λόγος είναι απλός.  Δεν είστε σε πολιτικό επίπεδο ο Τάκης ο παλιός. Είστε ένας καινούργιος Τάκης. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα κ Βίτσα.

Ανακοινωθήκατε επίσημα ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και μάλιστα με την επαγγελματική σας ιδιότητα του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Δικαίωμα σας. Η επέκταση του δικτύου ύδρευσης μέσα στο κάμπο της Πογωνιάς που στα χαρτιά ονομάστηκε και πληρώθηκε ως συντήρηση ανύπαρκτου  δημοτικού δικτύου ύδρευσης στη συγκεκριμένη περιοχή  είναι ΝΟΜΙΜΗ ή ΠΑΡΑΝΟΜΗ  κ  Επίτροπε  του Ελεγκτικού Συνεδρίου;  Ποιοι βεβαίωσαν από τη Τεχνική Υπηρεσία τη καλή εκτέλεση; Τι βεβαίωσε ό Αρμόδιος Αντιδήμαρχος ΔΕ Παλαίρου κ Τσακάλης για αυτό το έργο;

 Ανθρώπινα , και όχι πολιτικά πλέον , ως παλιός σας φίλος , σας καλώ  ΔΗΜΟΣΙΑ να σκεφτείτε ακόμη μία φορά την επιλογή σας. Καιρό έχετε μέχρι την 31-08-2023. Ανακαλέστε την υποψηφιότητα σας.

Παρακάτω για σήμερα σας υπενθυμίζω,  ότι αυτό το χαρτί σας ζήτησα να διαβάσετε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Περιφρονητικά , όχι σε εμένα,  αλλά  προς τους Δημότες , ούτε καν το πήρατε στο χέρι σας.

 Είχατε την άποψη ότι το νερό από τη Γεώτρηση στο Στενό είναι κατάλληλο προς πόση. Άποψη που εξέφρασε μέσα στο ΔΣ ο Αντιδήμαρχος κ Τσακάλης.

Δείτε το έγγραφο με την υπογραφή του  κ Αποστολάκη Γεωργίου- Θεόδωρου.  Ζήτησα το λόγο να το διαβάσω και ο Πρόεδρος του ΔΣ κ Καλαντζής  τότε δεν μου έδωσε το λόγο. Η μη αντίδραση σας σε αυτή την Αντιδημοκρατική ενέργεια  προφανώς σημαίνει ότι συμφωνείτε.

Το έγγραφο αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το υπογράψει  Υπηρεσιακός  παράγοντας . Οι λόγοι είναι προφανείς. 

Θα ακολουθήσουν και άλλα έγγραφα  με  πολλά στοιχεία και έγγραφα.

Φυσικά το έγγραφο  θα μοιραστεί από σπίτι σε σπίτι . Θα θυμηθώ τα νιάτα μου.

 



                                                                                    

       Κύριε Βίτσα

Το καλοκαίρι παντού το νερό μειώνεται σε σχέση με το χειμώνα.  Επομένως η συγκέντρωση το καλοκαίρι είναι μεγαλύτερη από ότι το χειμώνα. Άρα το νερό είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣ ΠΟΣΗ   ΧΕΙΜΩΝΑ-ΑΝΟΙΞΗ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ. 

Μόλις διάβασα το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023 και είδα > αμέσως σκέφτηκα.  Πάνε για δημιουργία διυλιστηρίου νερού στη ΔΕ Παλαίρου.

Πράγματι αυτό το επιβεβαίωσα με τον πιο επίσημο  τρόπο.  Στα σχέδια σας - πρόγραμμα σας  ( γίνεται και η σχετική προεργασία) υπάρχει  απόφαση , η δημιουργία διυλιστηρίου νερού στη ΔΕ Παλαίρου. Το νερό που θα γίνεται διύλιση του νερού είναι από τη γεώτρηση στο Στενό σίγουρα και από δύο άλλες που δεν είμαι βέβαιος ποιες είναι και δεν τις αναφέρω.

Αυτή η απόφαση  αν γίνει πραγματικότητα είναι η οριστική ταφόπλακα να μην ποιούμε ποτέ  κατάλληλο νερό από τη βρύση μας. Δικαίωμα που έχουν όλοι οι πολίτες σε όλα τα μήκη και πλάτη  της επικράτειας. Τι σας εμποδίζει και δεν υδροδοτείτε η περιοχή μας από τη περιοχή Κορπή  στο Μοναστηράκι; 

                         Κύριε Βίτσα

 Ο αγώνας μου γίνεται με βάση πολιτικών πρακτικών και με βάση τα προβλήματα που δυστυχώς παραμένουν άλυτα παρά το πακτωλό χρημάτων που διαχειρίζεται η Δημοτική Αρχή.

 Κάνω πολιτική όπως γνωρίζετε από τα παλιά καλά χρόνια που δίναμε μαζί αγώνες . Δεν πρόκειται να απαντήσω σε άθλιες, αθλιότητες , αθλίων τους οποίους γνωρίζω καθώς και το καθοδηγητή τους. 

Περιμένω να ανταποκριθείτε  ,ως παράταξη,  στη πρόσκληση μου για δημόσιο διάλογο.  Οι παράλληλοι μονόλογοι φανερώνουν αδυναμία και πολιτικό πανικό.  

Σε ότι αφορά κάποιες δηλώσεις στήριξης στην Δημοτική σας Παράταξη  δεν εξεπλάγην.  Η  Δεξιά στο Δήμο μας έχει δύο υποψήφιους Δημάρχους το κ Αποστολάκη  και το κ  Κασόλα.

 Εσείς  εκφράζεστε ΠΟΛΙΤΙΚΑ με ΤΗ ΔΕΞΙΑ.

  Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ