2023-08-20 14:23:09
Φωτογραφία για Γιώργος Αμούτζας: «Δεν ήμουν ποτέ ο γιος του Δελλή»

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη και μεταξύ άλλων απάντησε για τον λόγο που αποφάσισε να κάνει καριέρα με διαφορετικό επώνυμο από αυτό του πατέρα του, Σταύρου Δελλή και για την προσωπική του ζωή.

«Κάθε καλλιτέχνης πρέπει να αναμετρηθεί με την τέχνη του, να δώσει τη δική του μάχη, να καταφέρει να καθιερωθεί με την αξία του και να αποδείξει τι αξίζει με τη δουλειά του. Ήταν πολύ εύκολο να με κρίνουν και να πουν «έχει πλάτες», αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ ο γιος του Δελλή, ήμουν ο Γιώργος Αμούτζας, που έδινα τον δικό μου αγώνα, που χειρουργημένος πήγαινα στο γύρισμα, έπαιζα παράσταση και με 40 πυρετό. Δεν απαρνήθηκα ποτέ τον πατέρα μου. Αντιθέτως, έχουμε συνεργαστεί στα πάντα και δουλεύουμε παρέα και δημιουργούμε μαζί. Συνεχίζω αυτό που ξεκίνησε κι ακόμα είναι στο πλευρό μου με συμβουλές, αλλά έπρεπε κι εγώ να χαράξω τη δική μου πορεία» σημείωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Για τα προσωπικά του συνέχισε: «Δεν νιώθω ερωτευμένος αυτό το διάστημα. Πιστεύω πάρα πολύ στην οικογένεια, στον έρωτα, στην αγάπη, θέλω όσο τίποτα να κάνω ένα παιδί. Όταν λείπεις από το σπίτι από τις 7:30 το πρωί και γυρίζεις στις 11 το βράδυ, το μόνο που θέλεις είναι να κοιμηθείς. Πρέπει να υπάρχει μέτρο και στη δουλειά και θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα ωράριο που να σέβεται περισσότερο την προσωπική μου ζωή».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ