2023-08-21 14:25:01
Φωτογραφία για Αλλαγές στην ενημέρωση του Open



Με μικρές αλλαγές στήνεται το ενημερωτικό πρόγραμμα του Open τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Στην πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» παραμένει το δίδυμο Καμπουράκης – Στάθης και στο μεσημεριανό δελτίο στις 13.00 η Λίνα Δρούγκα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναλαμβάνει η Εύα Αντωνοπούλου, η οποία τις προηγούμενες μέρες εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού στην Παιανία ενώ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου παραμένει ο Νίκος Στραβελάκης.

Όσον αφορά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα Μαζί» συνεχίζει η Ευλαμπία Ρέβη και αποχωρεί ο Γιώργος Σιαδήμας. Ο δημοσιογράφος ενδέχεται να μετακινηθεί στο καθημερινό ενημερωτικό πρωινό έχοντας ρόλο στην ενότητα του πολιτικού ρεπορτάζ ενώ επικρατέστερος για τη θέση του συμπαρουσιαστή την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου είναι ο δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ, Σπύρος Φρεμεντίτης.

Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου θα παρουσιάζουν με rotation οι υπόλοιπες παρουσιάστριες ειδήσεων του Ανοιχτού Καναλιού.  

Πηγή: reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ