2023-08-22 08:00:04
Φωτογραφία για Ξεσπά η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την Σοφία Βογιατζάκη: «Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία»

Ενοχλημένη είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη, που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί από το Καλοκαίρι Υes. Η ίδια προχώρησε σε τρεις αναρτήσεις μέσα από το Instagram και στράφηκε τόσο κατά της ηθοποιού, όσο και κατά της εκπομπής που επέλεξε να προβάλει τις δηλώσεις.

«Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ… 1. Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία σε ανθρώπους; 2. Πηγαίνουν άνθρωποι και χαραμίζουν χρόνο και χρήμα για να δούνε δική του παράσταση; 3. Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης ή ηθοποιός από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;» έγραψε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου και συνέχισε: «Εκτός από αυτό, επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές είτε υπό έρευνα; Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με αυτά τα πρότυπα ανθρώπων».

«Και προφανώς μιλάω ως θύμα. Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία σας να καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες. Δείξτε προτίμηση και δώστε προβολή σε ανθρώπους που τουλάχιστον δεν θα τη χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλό είναι. Αλλιώς είμαστε όλοι συνένοχοι. Αυτά» έκλεισε η Ιωάννα Παλιοσοπύρου. Την τελευταία της ανάρτηση αναδημοσίευσε η Ζέτα Δούκα, η οποία είχε καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ