2023-08-22 10:35:50
Φωτογραφία για «ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενωμένοι Μπορούμε»: Τον συνδυασμό του παρουσίασε ο Σπ. Σκιαδαρέσης
Φίλες και φίλοι,

Με ακεραια την συναίσθηση της ευθύνης θα θέλαμε να παρουσιάσουμε στο κοινό της Δυτικης Ελλάδας το λογότυπο και την ονομασία της παραταξης μας. Η ονομασία «Νέα Δυτικη Ελλάδα - Ενωμένοι Μπορούμε», απεικονίζει για εμας μια καινούργια πορεία στην Αυτοδιοίκηση, με νέους ανθρώπους, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας το κοινο τους όραμα για το μέλλον.

Το έμβλημα της Γέφυρας συμβολίζει την θέληση μας για την ανακούφιση κάθε ανισότητας και την σθεναρή αντίσταση μας σε κάθε είδους μεροληπτική μεταχείριση των συμπολιτών μας. Η γεφύρωση των διαφορών και η διάθεση για συνέργειες είναι για εμάς αυτονόητη στάση ζωής.

Τα τρία «» προβάλλουν την πρόθεση μας να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένο έργο και στους τρεις νομούς. Με ισοτιμία, δικαιοσύνη και ισόρροπη ανάπτυξη. Χωρίς αποκλεισμούς και διάθεση μεροληψίας. Η περιοχή μας διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα και η δημιουργία περιφερειακής συνείδησης αποτελεί κεντρικό στόχο της παρουσίας μας.

Τα βελάκια στις τρεις αποχρώσεις του πρασίνου συμβολίζουν την ελπίδα και την προσήλωση μας στην αλλαγή, την οποία και επιθυμούμε και θα πετύχουμε!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ