2023-08-22 17:09:19
Φωτογραφία για Συλλυπητήρια δήλωση Κώστα Πιστιόλα για τον Θανάση Αλεξάκη
Συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Αλεξάκη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής της Παράταξης «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ένας σπουδαίος Αγρινιώτης δεν είναι πια μαζί μας. Θρηνούμε την απώλεια του Θανάση Αλεξάκη, ενός μοναδικού ανθρώπου, ενός οικογενειάρχη που λάτρευε την οικογένειά του κι ενός αγωνιστή της ζωής και της πολιτικής.

Ο Θανάσης Αλεξάκης σε όλη του την ζωή πολέμησε για τις ιδέες του, κυνηγήθηκε κι εξορίστηκε γι' αυτές.

Μέλος του ΚΚΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου, έδωσε μάχες για ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο Δήμο.

Την μέρα που γεννήθηκε, οι Γερμανοί πατούσαν την μπότα τους στην περιοχή κι ο ίδιος μέσα από τις τάξεις της ΕΔΑ αποφάσισε από νωρίς να πολεμήσει τον φασισμό.

Ήταν πρόεδρος του αντιστασιακού Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αγρινίου-Αμφιλοχίας και θα ήταν και πάλι στις επάλξεις για περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στα δημόσια πράγματα του Αγρινίου άφησε μεγάλη κληρονομιά, με την πληθωρική του παρουσία στα δημοτικά συμβούλια όπου για χρόνια βρέθηκε αλλά και με την ανιδιοτελή συμβολή του όπου χρειάστηκε να αγωνιστεί για το Δήμο Αγρίνιο.

Η Παράταξη ‘’Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά’’ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των στελεχών και των υποψηφίων της στους οικείους του».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ