2023-08-23 08:40:24
Φωτογραφία για Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 09:30 μ.μ. η βαρκαρόλα στον Μύτικα.



 



Ημερομηνία, 22.08.2023

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 09:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στον Μύτικα η καθιερωμένη βαρκαρόλα, σε συνδιοργάνωση του Νομικού Προσώπου και του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα.....

 

Πρόγραμμα:

09:00 μ.μ.: Οι βάρκες που θα συμμετέχουν, θα πρέπει όλες να βρίσκονται στο λιμάνι του Μύτικα, εκεί που αράζει η συγκοινωνία του Καλάμου, για να προμηθευτούν από τους διοργανωτές έναν συγκεκριμένο αριθμό πυρσών γηπέδου για κάθε βάρκα (ανάβουν με αναπτήρα όχι με καρβουνάκι), τις οποίες θα τις ανάβουν, θα τις κρατούν στο χέρι και κατόπιν αφού τις σβήσουν στο νερό, θα τις αφήνουν στις βάρκες και επ’ ουδενί δεν θα τις πετάξουν στη θάλασσα. Θα τις πετάξουν στους κάδους σκουπιδιών του λιμανιού όταν επιστρέψουν. Όσοι έχουν δικούς τους πυρσούς να τους φέρουν γιατί δεν υπάρχουν πολλοί.

Απαγορεύεται αυστηρά η ρήψη φωτοβολίδων τροχιάς με αλεξίπτωτο.

 

09:20 μ.μ.: Αναχώρηση από το λιμάνι και πρώτη στάση βαθιά στο ύψος του παλιού Κ.Υ. Μύτικα για να φαινόμαστε σε όλο τον κάτω Μύτικα, για ένα πρώτο άναμμα πυρσών και την 1η δόση πυροτεχνημάτων.

 

9:40 μ.μ.: Στάση στο ύψος της πρώην Αγροτικής Τράπεζας βαθιά στη θάλασσα για να φαινόμαστε σε όλο τον πάνω Μύτικα για άναμμα πυρσών και την 2η δόση πυροτεχνημάτων.

 

09:40 μ.μ.: Τέλος βαρκαρόλας.

 

Προσοχή:

1. Οι συμμετέχοντες με βάρκες και σκάφη στη βαρκαρόλα, να ακολουθήσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα το παραπάνω πρόγραμμα και να μην αυτοσχεδιάζουμε.

2. Οι θεατές να μην συγκεντρωθούν σε σημεία, να αποφύγουν τον συγχρωτισμό. Προτείνουμε να μείνουν καθισμένοι στα καθίσματα των καταστημάτων. Τα πυροτεχνήματα και οι φωτοβολίδες θα είναι εμφανή από κάθε σημείο, και δεν χρειάζεται συγκέντρωση σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο για να τα παρακολουθήσεις

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ