2023-08-24 09:25:53
Φωτογραφία για Ο συνδυασμός του Θανάση Λύρου στην Αγι'Αγάθη  και στην Παναγία την Λεσινιώτισσα
Την Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023, πολυμελής αντιπροσωπεία υποψηφίων του συνδυασμού μας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, επισκέφθηκε το εκκλησάκι της Αγι’ Αγάθης,....όπου γίνεται το φημισμένο ομώνυμο παραδοσιακό πανηγύρι. Αφού όλοι μαζί παρακολούθησαν τον πανηγυρικό Εσπερινό, στην συνέχεια περιδιάβηκαν τα στέκια των αρματωμένων και των καβαλαραίων, Αιτωλικού και Σταμνάς, όπου ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί επισκέπτες, μοίρασαν το φυλλάδιο με τους "Πυλώνες Ανάπτυξης" του Συνδυασμού και συνομίλησαν με τους πανηγυρίζοντες αλλά και τους επισκέπτες.

Έγιναν δεκτοί με πολύ θετικά και ευγενικά σχόλια, πράγμα που δείχνει την δυναμική που αναπτύσσει ο Συνδυασμός μας και η απήχηση που έχει στον κόσμο η συζήτηση από κοντά, που δίνει σε όλους την δυνατότητα να ξεδιπλώσουν τις σκέψεις τους σε άμεσο χρόνο.

Μετά την Αγι’ Αγάθη, η αντιπροσωπεία βρέθηκε στο μοναστήρι της Παναγίας της Λεσινιώτισσας, χτισμένο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στον κάμπο του Λεσινίου, που επίσης πανηγύριζε. Εκεί, σε καθεστώς κατάνυξης, παρακολούθησαν για λίγο την Αγρυπνία και είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολλούς επισκέπτες.

Συνεχίζουμε δυναμικά τις επαφές από κοντά με τον κόσμο και είμαστε σίγουροι πως η πειθώ με επιχειρήματα είναι αυτή που θα μας φέρει την νίκη και ο Δήμος μας θα δει επιτέλους άλλο πρόσωπο, τίμιο, ειλικρινές, δυναμικό και αποτελεσματικό.

Εκ του Γραφείου Τύπου
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ