2023-08-24 13:43:41
Φωτογραφία για Γεράσιμος Γεννατάς: «Πιστεύω ότι σε 10 χρόνια από τώρα δεν θα έχουμε Θέατρο»



Την απαισιοδοξία του για το μέλλον του ελληνικού Θεάτρου και τη γενικότερη εποχή στην οποία ζούμε εκφράζει ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» του ΟΡΕΝ, μιλά στο Koita Magazine και τον δημοσιογράφο Πάνο Σταματόπουλο.

«Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που λέω δημόσια τη γνώμη μου και μάλιστα την γνώμη που αναφέρεται στην κοινωνία. Δεν θα εκφράσω την γνώμη μου σε καμία περίπτωση για ένα προσωπικό ζήτημα», δηλώνει ο Γεράσιμος Γεννατάς.

«Νομίζω ότι την εποχή που ζούμε μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ της ψυχής, του ανθρωπισμού και των υλικών πραγμάτων και δυστυχώς σ’ αυτή την μάχη τα υλικά νικούν κατά κράτος. Είναι σαν να μην έχουμε εαυτό και ο εαυτός μας προσδιορίζεται από την κατοχή κάποιων πραγμάτων γι’ αυτό και δεν ακούμε μουσική και δεν διαβάζουμε βιβλία», επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά τα ενδεχόμενα καλλιτεχνικά απωθημένα, ο Γεράσιμος Γεννατάς σχολιάζει: «Οφείλω να κάνω αυτό που επιθυμεί η ψυχή μου. Ένα θέατρο κοινωνικό, ανθρωπιστικό αλληλέγγυο και διασκεδαστικό πολλές φορές διότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο».

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να διατυπώσω ξανά την απαισιοδοξία μου. Πιστεύω ότι σε δέκα χρόνια από τώρα δεν θα έχουμε θέατρο. Θα έχουμε μόνο πέντε θέατρα και τίποτα άλλο καθώς δεν επιθυμεί κάτι διαφορετικό ο κόσμος. Θεωρώ ότι στο μέλλον θα υπάρχουν επιλεγμένες παραστάσεις από συγκεκριμένους φορείς και τίποτα άλλο και αυτό είναι κάτι που το πιστεύω και το διατυπώνω όπου και αν βρεθώ», σημειώνει ο ηθοποιός.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ