2023-08-25 12:30:02
Φωτογραφία για Σασμός (Spoiler): Έξαλλη η Μαρίνα με τον Μανώλη και την Θεοδώρα
Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην τρίτη σεζόν της δραματικής σειράς του Alpha “Σασμός”. Μάλιστα η αποκάλυψη πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, σημαντικό ρόλο στην πλοκή του τρίτου κύκλου.

Μπορεί η δολοφονία του Στεφανή να έγινε στην αρχή του πρώτου κύκλου, όμως η συγκεκριμένη υπόθεση απασχολεί μέχρι και σήμερα τους ήρωες της σειράς. Αυτό φυσικά συμβαίνει καθώς ο Μαθιός δεν έχει ομολογήσει την πράξη του. Αποτέλεσμα της άρνησης του μεγάλου γιου της Καλλιόπης να παραδοθεί ήταν και ο θάνατος του Πετρή, ο οποίος κατηγορήθηκε αδίκως ως ο δολοφόνος του Στεφανή.

Βέβαια στην δολοφονία του Πετρή έπαιξαν ρόλο και τα αδέλφια Αγγελάκη. Η μεν Θοδώρα είxε εμπλακεί στη στοχοποίηση του Πετρή ως Νο1 υπόπτου και ο δε Μανώλης παρότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην δολοφονία του Στεφανή, δεν είχε καταθέσει στον Φραγκιαδάκη πως δολοφόνος είναι ο Μαθιός.


Σύμφωνα με τον “Τηλεθεατή” η Μαρίνα στα νέα επεισόδια μαθαίνει για την εμπλοκή της Θοδώρας και του Μανώλη στην υπόθεση και εξοργίζεται πιστεύοντας πως η οικογένεια Αγγελάκη έχει βαριές ευθύνες για το θάνατο του Πετρή. Είναι αποφασισμένη να ζητήσει εξηγήσεις, ακόμη και εκδίκηση αν χρειαστεί Στο στόχαστρο Μανώλης και Θοδώρα

Από τη στιγμή που ψευδομαρτύρησε στην κατάθεσή της στην αστυνομία, ότι ο Πέτρος Βρουλάκης είναι ο φονιάς του Στεφανή Σταματάκη, και ο αστυνομικός διευθυντής Φραγκιαδάκης επιβεβαίωσε ότι το άλλοθι του είναι ψεύτικο, η Θοδώρα -παρότι έχει μετανιώσει πικρά- έχει μεγάλες ευθύνες για όλα όσα ακολούθησαν και κατέληξαν στον τραγικό χαμό του Πετρή.

Κι όλα αυτά για να τον εκδικηθεί, που τόλμησε να αρνηθεί τον έρωτά της. Η Θοδώρα πίστευε ακράδαντα ότι ο Μανώλης είχε δει τον Πέτρο Βρουλάκη να σκοτώνει τον Στεφανή. Καθώς ο Πετρής την απέρριψε γιατί ήταν ερωτευμένος με τη Σεμίνα, εκείνη ξεκίνησε τον πόλεμο.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, που είναι σίγουρος για το φονιά του Στεφανή και ότι ο Μανώλης γνωρίζει την αλήθεια, χωρίς στοιχεία δεν μπορεί να εξιχνιάσει το έγκλημα. Τώρα, πρώτο μέλημά του είναι να ηρεμήσει τη Μαρίνα, η οποία φαίνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο και η οργή της πλημμυρίζει… Στην προσπάθειά του αυτή, στο πλευρό του θα σταθεί ο παπα-Μιχάλης.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ