2023-08-25 18:30:02
Φωτογραφία για Άλκης Παναγιωτίδης: «Ο Παπακαλιάτης κάνει λάθος που δεν δουλεύει με τους ίδιους ηθοποιούς»





Συνέντευξη στο Καλοκαίρι Yes παραχώρησε ο Άλκης Παναγιωτίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, που έχουμε απολαύσει τόσο μέσα από κωμικούς όσο και δραματικούς ρόλους στην τηλεόραση, μίλησε στον Ηλία Σκουλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επιτυχίες του αλλά και στη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Από τις φετινές σειρές ξεχωρίζω αυτήν στην οποία συμμετέχω, το IQ160. Από τις παλιές μου επιτυχίες ξεχωρίζω το L.A.P.D, την Προδοσία, το Κλείσε τα Μάτια που κάναμε με τον Παπακαλιάτη δύο χρόνια», δηλώνει ο Άλκης Παναγιωτίδης.

«Δεν μου έκανε πρόταση να συμμετάσχω στο Maestro. Δεν το συνηθίζει αυτό ο Παπακαλιάτης και η άποψή μου είναι ότι είναι λάθος. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί μεγάλοι δημιουργοί δούλευαν με το ίδιο team, με τους ίδιους ανθρώπους», απαντά ο γνωστός ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

«Γνωρίζοντας έναν συνεργάτη σου χρόνια, σπαταλάς πολύ λιγότερη ενέργεια και λόγια για να συνεννοηθείς μαζί του από το να μην τον γνωρίζεις καθόλου. Ο Χριστόφορος δεν το κάνει, τραβάει άλλη ρότα», συμπληρώνει αμέσως μετά ο Άλκης Παναγιωτίδης στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

Έχει παρακολουθήσει καθόλου από το Maestro και ποια ήταν η εικόνα που του δημιούργησε; Ο Άλκης Παναγιωτίδης απαντά: «Έχω δει πάρα πολύ λίγο από το Maestro. Μου άρεσε. Είναι άξιος ο Χριστόφορος και τον εκτιμώ»



.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ