2023-08-26 11:26:33
Φωτογραφία για «Μαζί αλλάζουμε το τοπίο»: Στον «αέρα» η ιστοσελίδα του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα



Στον διαδικτυακό «αέρα» είναι εδώ και λίγες ώρες η ιστοσελίδα του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστα Πιστιόλα.....

Μέσα από την ιστοσελίδα, όπως φυσικά και μέσα από τα social media (https://www.facebook.com/kostaspistiolas) ενδυναμώνεται ο δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης για τις δραστηριότητες του επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

«Τώρα είναι η ώρα της τολμηρής αλλαγής! Ενωμένοι, με τόλμη, μαζί αλλάζουμε το τοπίο», είναι το πρώτο μήνυμα που συναντά όποιος επισκεφθεί την ιστοσελίδα, που αποτελεί, άλλωστε, και το κεντρικό σύνθημα του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά».

Δείτε την ιστοσελίδα του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://kostaspistiolas.gr/

Σημειώνεται, άλλωστε, πως το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού καταρτίζεται με γοργούς ρυθμούς και ήδη μέσα σε 2 εβδομάδες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Πιστιόλα για τη διεκδίκηση του Δήμου Αγρινίου, έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα 200 υποψηφίων και θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις.

Παράλληλα, μέσα στις επόμενες μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα και το προεκλογικό φυλλάδιο του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», όπου περιγράφονται οι βασικοί άξονες του Προγράμματος του Συνδυασμού.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ