2023-08-27 12:30:05
Φωτογραφία για Έρωτας Φυγάς (Spoiler): Η Αλεξάνδρα το σκάει με τον Μάρκο και τα παιδιά τους
Άκρως ανατρεπτικές και ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον Β' κύκλο της δραματικής σειράς εποχής του OPEN «Έρωτας φυγάς».

Σύμφωνα µε τις πληροφορίες του περιοδικού “MYtv”, όλα όσα έχουν συμβεί στην Αλεξάνδρα την οδηγούν σε αλλαγή στάσης και κοσμοθεωρίας. H ζωή της ηρωδιάς, μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα, μετατρέπεται σε έναν αληθινό εφιάλτη.

Έρωτας Φυγάς - Η Αλεξάνδρα το σκάει με τον Μάρκο και τα παιδιά τους

Τόσο εντός όσο και εκτός φυλακής, η Αλεξάνδρα βιώνει τεράστιο πόνο και ψυχική απομόνωση. Μάλιστα, το αποκορύφωμα των βασανιστηρίων της από τον σύζυγό της είναι το να της στερήσει τελικά τα παιδιά της, κρύβοντάς τα μακριά από το αρχοντικό.

 Ωστόσο, µε τη βοήθεια της πεθεράς της, της Μαργέτας, η οποία έχει αλλάξει συμπεριφορά και έχει μετατραπεί σε μεγάλη της σύμμαχο, σύντομα ο Γιωργάκης και η Μυρσίνη επιστρέφουν στο σπίτι τους. Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για την Αλεξάνδρα, η οποία μέσα στα προβλήματά της έχει ως μοναδική διέξοδο και παρηγοριά τον έρωτα που τρέφει ακόμα για τον Μάρκο.


 Μάλιστα, του έχει ήδη αποκαλύψει ότι τους ενώνει ένα παιδί, που δεν είναι άλλο από τον Γιωργάκη, ο οποίος είναι βιολογικός γιος του. Την ίδια ώρα, και εκείνος δεν περνάει ευχάριστα στον γάμο του µε την Ευγενία, καθώς από το μυαλό και την καρδιά του δεν έφυγε ποτέ η πρώην αρραβωνιαστικιά του.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, η Αλεξάνδρα δέχεται ξανά πρόταση από τον Μάρκο να το σκάσουν μαζί. Μη μπορώντας να ζει άλλο υπό τον ζυγό του Ιάσονα, αποφασίζει λοιπόν να φύγει µε τον μεγάλο της έρωτα.

Το πρώην ζευγάρι, θέλοντας να δώσει µία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά του, οργανώνει την απόδρασή του από το Κιάρι. Μάλιστα, δεν θα φύγουν µόνοι τους, αλλά μαζί µε τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει από τους γάμους τους, τον Γιωργάκη, τη Μυρσίνη και τον Στέφανο.

Πριν το σκάσουν για πάντα, γράφουν δύο γράμματα, ένα για τον Ιάσονα και ένα για την Ευγενία. Στη συνέχεια συναντιούνται σε ένα κρυφό σημείο µε τα παιδιά, επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο του Μάρκου και φεύγουν. Το όχημα απομακρύνεται από το Κιάρι και όλα φαίνονται λυμένα για το ζευγάρι, που κάνει όνειρα το κοινό του μέλλον.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ