2023-08-28 14:15:00
Φωτογραφία για Καλοσωρίζω , ως υποψήφιο, τον καλό φίλο ‘’από τα παλιά’’ και εκ των πρωτεργατών του Συνδυασμού ‘’Ξηρόμερο Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια ‘’ Θωμά Μπαρμπαρούση, από τη Μαχαιρά.



Ο Θωμάς είναι μια δυνατή φωνή , μαχητικός, με ιδέες και οράματα για το Δήμο και το Ξηρόμερο. ....

Αγαπά ιδιαίτερα τον τόπο του και έδινε και δίνει τη δική του μάχη χρησιμοποιώντας το δικό του μοναδικό όπλο, την πένα του. 

Είναι επαγγελματίας Δημοσιογράφος Μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες. 

Διαθέτει τεράστια εμπειρία από την μακρόχρονη εργασία του, σε θέσεις ευθύνης, στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση και στην Ημερήσια Οικονομική Εφημερίδα ‘’ΚΕΡΔΟΣ’’ Πανελλήνιας Εμβέλειας, όπου συμμετείχε στη Διευθυντική Ομάδα. 

Ταυτόχρονα, υπήρξε Ιδρυτής και κάτοχος δύο κερδοφόρων - επί 35 έτη- Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε Αθήνα και Αγρίνιο, με αντικείμενο την Επαγγελματική Κατάρτιση και τη λειτουργία ως Συμβούλων Επιχειρήσεων, οι οποίες σήμερα έχουν μεταβιβαστεί στους δυο γιούς του. 

Θωμά, σου εύχομαι Επιτυχία στην προσπάθειά σου . Όλοι Μαζί, με την εμπειρία, τις γνώσεις  και την αποφασιστικότητά μας, μπορούμε να αλλάξουμε ρότα στο Δήμο και το Ξηρόμερο, προς όφελος των Συμπολιτών μας. 

ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ : Να γιατί συμπορεύομαι με τα ‘’ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’ και τον Αλέκο Σάββα 

Το Ξηρόμερο βρίσκεται σε μια αποφασιστική καμπή. Ή θα ξεφύγει από τη μιζέρια - κοινωνική, πολιτική και κυρίως οικονομική- ή θα παραμείνει στάσιμο με τάσεις οπισθοδρόμησης. 

Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει πείσει ότι δεν είναι σε θέση να πάει το Ξηρόμερο ένα βήμα παραπέρα αλλά αντίθετα λόγω της έπαρσης, της αλαζονείας και της ανωριμότητας, που την διακατέχει, και της έλλειψης οράματος πληροί όλες τις προϋποθέσεις να οδηγήσει τον τόπο στα Τάρταρα. 

Υπόσχεται ένα νέο μέλλον χρησιμοποιώντας παλαιά, δοκιμασμένα και αποτυχημένα στελέχη, μεθόδους και πρακτικές. 

Δεν έχει καταφέρει να επιλύσει και αντιμετωπίσει προβλήματα και έργα που χρονίζουν, όπως η ύδρευση και το πόσιμο νερό του Ξηρομέρου, ο Βιολογικός και τα σφαγεία του Αστακού, η αποτελεσματική λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, τα επιμέρους προβλήματα των Κοινοτήτων κλπ. Δήμος, για την παρούσα Δημοτική Αρχή είναι μόνον ο Αστακός, ο Μύτικας και η Κανδήλα, ενώ τα άλλα χωριά του Δήμου είναι οι φτωχοί συγγενείς. 



Το χειρότερο όλων δεν έχει πείσει για την ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και οι απευθείας αναθέσεις έργων, αντί να μειωθούν, παραμένουν σταθερές ή και αυξανόμενες. 



Μοναδική ελπίδα πλέον για μια καλύτερη τύχη του Ξηρομέρου και την έξοδό του από την οικτρή και απογοητευτική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, ο Συνδυασμός ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’ και ο ηγέτης του, Αλέξανδρος Σάββας. 



Με στελέχη έμπειρα , με σπουδές και γνώσεις και με επικεφαλής έναν ανώτατο δικαστή, έντιμο, αξιοπρεπή, σκεπτόμενο και χαμηλών τόνων, γνώστη των τοπικών πραγμάτων και προπάντων αποφασισμένο να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικονομικά του Δήμου μπορεί ο Δήμος να ορθοποδήσει και να ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα για το Δήμο και τους Δημότες. 



Είμαι πεπεισμένος, μετά τη συζήτηση που είχα τον κ. Σάββα ότι τον τελευταίο και καθοριστικό λόγο στη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου θα έχει ο ίδιος αποκλείοντας την οποιαδήποτε πιθανότητα εκτροπής από την αρχή της χρηστής  και προς όφελος των Δημοτών Διαχείρισης. 



Οι παράνομες απ ευθείας αναθέσεις φθάνουν στο τέλος τους. 



Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους συστρατεύομαι με τα ‘’ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’ και τον έντιμο και αξιοπρεπή αρχηγό του Συνδυασμού Αλέξανδρο Σάββα. 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ