2023-08-28 17:40:03
Φωτογραφία για Σάκης Αρναούτογλου: Για ποιο λόγο δεν θα παρουσιάζει τα δελτία καιρού;

Ο Σάκης Αρναούτογλου θα απουσιάζει από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 έως και τις 9 Οκτωβρίου, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο λόγος της απουσίας του έχει να κάνει με το ότι κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον νόμο, όσοι είναι υποψήφιοι και εργάζονται σε τηλεόραση-ραδιόφωνο απαγορεύεται να εμφανίζονται σ’ αυτά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του: «Φίλες και φίλοι καλή εβδομάδα!

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις κατεβαίνω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” στο πλευρό του Στέλιος Αγγελούδης, υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το νόμο όσοι είναι υποψήφιοι και εργάζονται στην τηλεόραση-ραδιόφωνο απαγορεύεται να εμφανίζονται σ’ αυτά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Έτσι λοιπόν το κλασικό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 με την φυσική μου παρουσία θα ξεκινήσει φέτος στις 9 Οκτωβρίου.

Από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου όμως θα υπάρχουν αναλυτικά, τρίλεπτα δελτία καιρού στην ΕΡΤ3 (τα οποία θα επιμελούμαι εγώ) για τις ώρες μετάδοσης των οποίων θα σας ενημερώσω πολύ σύντομα!

Με εκτίμηση κι ένα πολύ μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σάκης Αρναούτογλου».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ