2023-08-30 11:06:30
Φωτογραφία για Στο πλευρό του  κ. Αλέξανδρου Σαββα, πρώην πρόεδρο Εφετών Αθήνας, και καταξιωμένο Δικαστικό Λειτουργό ο   Ερωτόκριτος Γαλούνης  Πρ. Δήμαρχος Ξηρομέρου, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  « ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ»



ANOIXTH EΠΙΣΤΟΛΗ



Του πρώην Δημάρχου Ξηρομέρου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης « ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ»,  κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.

Αγαπητοί Συμπολίτες/σσες, Όπως γνωρίζετε, η παράταξη μας « ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ», της οποίας έχω την τιμή να είμαι Επικεφαλής, η παράταξη «ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» Επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην Δήμαρχος Αστακού κ. Παναγιώτης Στάϊκος και η νεοϊδρυθείσα παράταξη «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ- ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» Επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Αλέξανδρος Σάββας, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την κάθοδο τους  στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Σύμφωνα με το μνημόνιο, οι δημοτικές  παρατάξεις, από κοινού αποφάσισαν να στηρίξουν ως υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου, τον κ. Αλέξανδρο Σαββα, πρώην πρόεδρο Εφετών Αθήνας, καταξιωμένο Δικαστικό Λειτουργό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας.


Φίλες και φίλοι,

Σας γνωρίζω ότι προκειμένου να υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ της σημερινής ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Αλεξάνδρου Σάββα να συμμετάσχω και ο ίδιος προσωπικά στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του,  ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου μας.

Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω δεν μου επιτρέπουν να απέχω  από αυτό τον όμορφο αγώνα.

Καλώ όλα τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους της Παράταξης μας καθώς και όλους τους Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, να συστρατευτούν μαζί μας και να αγωνιστούμε όλοι μαζί προκειμένου να υπάρξει Πολιτική Αλλαγή στο Δήμο μας, εκλέγοντας νέο Δήμαρχο, τον ανώτατο δικαστικό, γνήσιο Ξηρομερίτη, κ. Σάββα Αλέξανδρο.

Καλό μας Αγώνα και να είστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

 

Με εκτίμηση,

Ερωτόκριτος Γαλούνης

Πρ. Δήμαρχος Ξηρομέρου, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

« ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ