2023-08-30 18:08:38
Φωτογραφία για Υποψήφιοι με το Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή - Τόπος να ζεις» είναι οι : Γιάννης Μπουρδούνης, Βασίλης Τσιάκος και Κώστας Λιούπρας.
«O Γιάννης Μπουρδούνης είναι προϊστάμενος στα ΕΛΤΑ Γαβαλούς και μέλος του ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων Αιτωλοακαρνανίας –Λευκάδας. Με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συνδικαλιστική δράση θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στο κοινό στόχο για το Αγρίνιο. Καλή δύναμη Γιάννη», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου. «O Βασίλης Τσιάκος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας δύο παιδιών. Με ευθύνη και πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας συνεχίζουμε μαζί για το Αγρίνιο της προκοπής και της ανάπτυξης. Βασίλη, καλώς ήρθες».

«Ο Κώστας Λιούπρας είναι αστυνομικός ε.α., επί σειρά ετών συνδικαλιστής και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αστυνομικών. Με πολύτιμη εμπειρία στην ΤΑ, καθώς διετέλεσε πρόεδρος της Κ. Σπολάϊτας και Δημοτικός Σύμβουλος Νεάπολης, συνεχίζει μαζί μας τη δημιουργική πορεία του για να ολοκληρώσουμε όλα όσα ξεκινήσαμε να χτίζουμε για το Αγρίνιο. Κώστα, Καλή δύναμη».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ