2023-08-31 14:40:01
Φωτογραφία για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Είναι πρόκληση για εμένα ο ρόλος της μοναχής στους “Φόνους Στο Καμπαναριό”»
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θα υποδυθεί την Ηγουμένη Μαρία στη νέα θεϊκή κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”.

 Ποια είναι όμως η Ηγουμένη Μαρία; Ποτέ πριν δεν υπήρξε τόσο χαρισματική ηγουμένη στο κοινόβιο της Αγίας Θεοδούλης.  Η ιερατική κοινότητα στάζει μέλι όταν αναφέρεται σ’ εκείνη! Έχει αναλάβει τη διοίκηση της μονής τα τελευταία δέκα χρόνια και τη διευθύνει με σύνεση και πραότητα.  Πάντα μ’ έναν καλό λόγο για όλους,  είναι ο φύλακας άγγελος της αδελφότητας, η μητέρα τους, αλλά κι η μαμά τους. Επέλεξε τη μοναστική ζωή πριν 27 χρόνια αλλά στις αδελφές της δεν έχει αποκαλύψει ποια ήταν πριν πάρει τον δρόμο του Θεού. Aφού αποφασίζει να κάνει μυστική έρευνα για να διαλευκάνει το μυστήριο του φόνου, μετατρέπεται από στωική κι αφοσιωμένη καλόγρια σε ριψοκίνδυνη κι αδίστακτη ντετέκτιβ.

 

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δήλωσε σχετικά με τον ρόλο της: «Είναι εκ προοιμίου πρόκληση για εμένα το ότι ντύνεσαι το ρούχο της μοναχής και δη της Ηγουμένης. Πως ζει, πως κινείται, πως νιώθει, όλα αυτά τα βλέπω σαν πρόκληση γιατί μου είναι άγνωστα» ενώ σχετικά με τα κοινά χαρακτηριστικά που έχει με την Ηγουμένη Μαρία μας καλεί να τα ανακαλύψουμε μόνοι μας καθώς δεν κρύβονται!


 

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα». Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

 

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ