2023-09-01 08:05:58
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας σε Ελένη Βουλγαράκη – Φωτεινή Πετρογιάννη: «Θα σας βάλω να τσακωθείτ

Με ρυθμούς γοργούς προχωράει ο Γιώργος Λιάγκας στη προετοιμασία της επιστροφής του Πρωινού στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο γνωστός παρουσιαστής επανέρχεται, άλλωστε, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου με ανανεωμένη ομάδα μπροστά από τις κάμερες.

Κι αυτό μιας και η Ελένη Βουλγαράκη αποφάσισε να μετακομίσει από τα Σαββατοκύριακα και την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στην καθημερινή ζώνη και στο πλευρό του παρουσιαστή. «Λοιπόν, ποια από τις δύο φέτος θα κλέψει την παράσταση;» αναρωτιέται ο Γιώργος Λιάγκας τραβώντας σε βίντεο, το οποίο και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τις δυο συμπαρουσιάστριες του από τη νέα σύσκεψη της εκπομπής.

«Θα σας βάλω να τσακωθείτε, τώρα, να βγει» προσθέτει, δε, με χιούμορ όταν η Ελένη Βουλγαράκη δείχνει την Φωτεινή Πετρογιάννη και το ανάποδο. «Καταλάβατε τι έχει να γίνει» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπώντας σε γέλια μαζί με τις δύο συνεργάτιδες του.

Και ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη, την Φωτεινή Πετρογιάννη και όχι μόνο επιστρέφει προσεχώς στο Πρωινό του ΑΝΤ1…



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ