2023-09-01 13:12:30
Φωτογραφία για Κώστας Γαλάνης: Οδηγίες και ευχές προς «ναυτιλλομένους».



 Γράφει ο Κώστας Γαλάνης *

Καλό μήνα! Καλό και τίμιο προεκλογικό αγώνα! Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!

Κατατέθηκαν μέχρι χθες το βράδυ τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών που συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

1η Σεπτεμβρίου σήμερα και τυπικά είναι η πρώτη μέρα του φθινοπώρου. Εκτός όμως από αυτό, ουσιαστικά σήμερα ξεκινάει και επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επιβάλλεται να ξεκαθαρίσουμε ότι οι δημοτικές εκλογές, δεν είναι απλά μια ιδεολογική ή προγραμματική «μάχη», αλλά ένας συνεχής αγώνας για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο διευρυμένος Δήμος Αμφιλοχίας.

Και ενώ το διακύβευμα θα έπρεπε να είναι πως θα παραχθεί πλούτος στην περιοχή, δηλαδή δουλειές και θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας, εμείς παλεύουμε ακόμη και για τα βασικά… Ύδρευση, καθαριότητα, προσβασιμότητα, φωτισμός, εξηλεκτρισμός, κλπ. Για αναπλάσεις, καλύτερα να μην μιλήσουμε Αλίμονο αν ο καθένας από εμάς δεν είχε τις δικές του ιδεολογικές απόψεις ή φιλοδοξίες. Πρέπει όμως να υπάρξει από όλους μας μια διαφορετική προσέγγιση στην αυτοδιοίκηση. Ο Δήμος Αμφιλοχίας βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο και οι λύσεις στα προβλήματα δεν θα είναι καθόλου εύκολες.


Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι στις δημοτικές εκλογές δεν κρίνεται η πορεία της χώρας, αλλά του δήμου μας. Ο Δήμος Αμφιλοχίας δεν είναι κομματικό και προσωπικό «λάφυρο» κανενός.

Δίνοντας αξία στον δημότη, δίνεται αξία στην αυτοδιοίκηση. Πρέπει όλοι να παλέψουμε για να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον δημότη και τον δήμο Αμφιλοχίας.

Η αυτοδιοίκηση για πολλούς από εμάς αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά προϋπόθεση για να βοηθήσουμε τον τόπο μας και να αλλάξουμε τα πράγματα.

Εύχομαι να επικρατήσει η πραότητα και η λογική στο εκλογικό σώμα, ώστε οι όποιες αποφάσεις πάρει να είναι ΜΟΝΟ για το καλό του τόπου.

Καλό μήνα λοιπόν! Καλό και τίμιο προεκλογικό αγώνα & καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!

*Ο Κώστας Γαλάνης είναι

Εκπαιδευτικός / Δημοσιογράφος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμφιλοχίας

με τον συνδυασμό «Δήμος για Όλους»

επικεφαλής Σάκης Τορουνίδης

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ