2023-09-02 14:00:03
Φωτογραφία για Κώστας Τσουρός: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα του εκπομπή και η καινοτομία που θα έχει

Δική του εκπομπή αποκτά τη σεζόν που ξεκινάει ο Κώστας Τσουρός όπως είναι ήδη γνωστό.

«Ακόμα δεν είδες τίποτα!» είναι ο τίτλος που ανακοινώθηκε από το Mega και η εκπομπή θα είναι infotainment, θα περιέχει δηλαδή και ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Θα μεταδίδεται δε τα Σαββατοκύριακα στη μεσημεριανή ζώνη ενώ πρεμιέρα αναμένεται να κάνει στα μέσα Σεπτέμβρη. Όπως μαθαίνουμε, το πλατό που ετοιμάζεται για τις ανάγκες της εκπομπής θα είναι και εντυπωσιακό και σύγχρονο, ακόμα και με τρισδιάστατα στοιχεία, διότι όπως λέει το ρεπορτάζ μας, η ενημέρωση θα έχει τη μερίδα του λέοντος στην εκπομπή έναντι της ψυχαγωγίας. Στο πλευρό του ο δημοσιογράφος θα έχει σε ρόλο έκπληξη τη Νόνη Δούνια αλλά και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Ελεάνα Τρυφίδου ενώ στο team μπαίνει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Δήμητρα Καλφούντζου ως βοηθός αρχισυντάκτη.

Μαζί του θα είναι στο ενημερωτικό κομμάτι και μια εντυπωσιακή παρουσία με εμπειρία στην ενημέρωση, η Δέσποινα Τσόκου, επίσης «μεταγραφή» από την Ελένη Μενεγάκη. Στην ομάδα του πίσω από τις κάμερες μεταξύ άλλων μαθαίνουμε ότι θα έχει έμπειρους δημοσιογράφους και στο lifestyle και «ενημερωτικούς».

Όσο για την πρεμιέρα, οι πρώτες πληροφορίες μας λένε ότι προγραμματίζεται για τις 23 Σεπτέμβρη.

znews.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ