2023-09-02 23:43:33
Φωτογραφία για Δημοτικές εκλογές 2023: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ».

 





    Το αδιαχώρητο επικράτησε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη. 

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σαββάτο 02 Σεπτέμβρη 2023, συγκεντρώθηκαν οι δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, δηλώνοντας τη στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο. Τον αγιασμό  τέλεσε ο πάτερ Εμμανουήλ Βραχάς.

Ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μίλησε για τα σχέδια του για το δήμο Ξηρομέρου με πρώτο, τις αλλαγές που έφερε στα τέσσερα χρόνια που είναι στο τιμόνι του Δήμου, και δεύτερο, το όραμα του για όσα πρέπει να γίνουν στην πόλη του Αστακού και στο δήμο Ξηρομέρου. 

Η κα. Σακουφάκη Μαρία έλαβε το λόγο από τον κ. Τριανταφυλλάκη παρουσιάζοντας τους υποψηφίους με το συνδυασμό, ο παρευρισκόμενος κόσμος χειροκρότησε συνεχώς, όλους σε όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, δημιουργώντας μία εικόνα νίκης.

Δείτε πολλές φωτογραφίες .....








ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ