2023-09-03 15:13:18
Φωτογραφία για Ναυταθλητικός Oμιλος Βόνιτσας: 2η ιστιοπλοϊκή συνάντηση. -Optimist-ILCA4 “ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ 2023”.



 Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η επιτυχία της 2ης ιστιοπλοϊκής συνάντησης η οποία ξεκίνησε με τριήμερο προπονητικό camp και κορυφώθηκε με το διασυλλογικό αγώνα Optimist-ILCA4 “ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ 2023”. Το παρόν έδωσαν 111 αθλητές (82 Optimist & 29 ILCA 4) από 18 συνολικά ομίλους (Ν.Ο. Αλεποχωρίου, ΝΑ.Ο. Αλεξανδρουπόλεως, Ν.Ο. Αμφιθέας, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ν.Ο. Βορείου Ιονίου, Ν.Ο. Θεσσαλονίκης, Ι.Ο. Ιωαννίνων, Ν.Ο. Κατερίνης, ΝΑ.Ο. Κέρκυρας, Ι.Ο. Κέρκυρας, Ν.Ο. Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Ν.Ο. Λευκάδας, Όμιλος Φίλων Θαλάσσης, Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου, Ι.Ο. Πατρών, Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας, Ν.Ο. Ραφήνας “Αλκυών”, ΝΑ.Ο. Βόνιτσας).

Ο καιρός ήτανε εξαιρετικός καθόλη τη διάρκεια του πενθημέρου και επέτρεψε στους αθλητές αφενός να κάνουν πρακτική σε όσα διδάχθηκαν από τους προπονητές τους αλλά και να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους στον αγώνα, όπου ο ανταγωνισμός κυμάνθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, χαρίζοντάς μας πολλές ανατροπές και έντονες στιγμές.


Από πλευράς ΝΑ.Ο.Β. διακρίθηκαν ο Νίκος Παππάς που τερμάτισε πρώτος στη γενική κατάταξη Optimist και η Μελίνα Γκατζίνη που τερμάτισε πρώτη στη γενική κατάταξη ILCA 4, οι Δημήτρης Ζαχαράκης και Γιάννης Χαμζάς (1ος και 2ος στα μεγάλα αγόρια Optimist), οι Θοδωρής Φέγγαρης, Παντελής Κυρίκος και Γιάννης Τζεφριός που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στα ILCA αγόρια και η Μαρκέλλα Τσινιά 3η στα ILCA κορίτσια.

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου η τελετή λήξης  την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Δημήτρης Βίτσας, ο Αντιδήμαρχος κ Ανδρέας Καλαντζής, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Παντελής Αποστολάκης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βόνιτσας κ. Δημήτρης Δημάκας και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Γούδας. 

 



 

Ευχαριστούμε θερμά:

Τους συνδιοργανωτές  Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και το Λιμενικό Ταμείο Ακτίου-Βόνιτσας

Τους συμμετέχοντες Ομίλους, αθλητές και προπονητές.

Τους χορηγούς μας.

Τον κ. Ορέστη Στυλίδη, που είχε την τεχνική καθοδήγηση του camp ILCA 4 και ήτανε πρόεδρος της επιτροπής αγώνα μαζί με τους κ. Στέργιο Βακατσά και Νίκο Δούκα, την Νόνικα Οικονομοπούλου, τον Νίκο Βλάχο και την  Ελένη Τζεφριού.

Τον κ. Παναγιώτη Κοτσοβό, που είχε την τεχνική καθοδήγηση του camp Optimist μαζί με τον προπονητή μας Leo Clark Lens.

Τον κ. Νίκο Ταρσινό, πρόεδρο της επιτροπής ενστάσεων με βοηθό το Νίκο Μπαρζούκα.

Τον κ. Ευρυπίδη  Γλάβα, που διέθεσε το σκάφος της επιτροπής αγώνα

Τον κ. Γιάννη Ζήση που διέθεσε το σκάφος του για βόλτα θεατών κοντά στον αγώνα.

Τη Blue Memories Sailing Yacths για το σκάφος της επιτροπής ενστάσεων

Τον κ. Βασίλη Σώζο για τη διάθεση δωματίων για τη διαμονή αθλητών και προπονητών.

Τους κ. Γιάννη Τσιτουρίδη, Βασίλη Παππά, Θοδωρή Μαζαράκη, Δημήτρη Δημάκα για την προσφορά ειδών διατροφής των αθλητών.

Τις κυρίες Νάντια Λιάπη και Άννα Ταμπουρέα για τη γραμματειακή υποστήριξη.

Τις κυρίες Άννα Πρίφτη, Βάσω Καλογεροπάνου, Ειρήνη Κατσαμπίρη, Λούλα Κοκκόλη και Νίνα Ζήκα για τη γενική μέριμνα που παρείχαν

Ραντεβού του χρόνου!



 

πηγη - φωτογραφίες: Ναυταθλητικός Oμιλος Βόνιτσας


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ