2023-09-03 18:49:21
Φωτογραφία για Την ευλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου έλαβε ο  υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής  Ελλάδος Σπύρος Σκιαδαρέσης



 

      Την ευλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου έλαβε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής  Ελλάδος Σπύρος Σκιαδαρέσης σε συνάντηση που είχαν μετά την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου. 

Στο περιθώριο της συνομιλίας τους ο Οικουμενικός Πατριάρχης έδειξε ενδιαφέρον για την υγεία του πατρός Νικολάου Σκιαδαρέση με τον οποίο τον συνδέει μακρά φιλία και πνευματικοί δεσμοί και ευχήθηκε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη καλή δύναμη και καλή επιτυχία.



«Η επίσκεψή του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη στη Δυτική Ελλάδα αποτελεί για το ευσεβές και φιλόθρησκο ποίμνιό της μέγιστη τιμή και κορυφαίο σταθμό στην ιστορία της περιοχής. 

Η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί φορείς  με πνεύμα ενότητας, κοινωνικής ευαισθησίας, και αταλάντευτης χριστιανικής ευσέβειας τίμησαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ο οποίος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης των Δήμων Πύργου και Ανδραβίδας- Κυλλήνης. 

Η παρουσία του στην περιοχή μας αποτελεί φάρο για την αδιατάρακτη διαφύλαξη της πίστης μας στις υψηλές αξίες και τα ιδανικά που καταξιώνουν τον άνθρωπο και δίδουν περιεχόμενο στη ζωή», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης, o οποίος σχολιάζοντας παράλληλα, τον σκοπό της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη που θα μιλήσει σε εκδήλωση για το περιβάλλον προσέθεσε «τον ευχαριστούμε για τον αγώνα που κάνει διαχρονικά διαφυλάττοντας την κτίση, υπενθυμίζοντάς μας διαρκώς ότι όλοι ως συνδιαχειριστές του φυσικού περιβάλλοντος οφείλουμε να είμαστε και οι προστάτες του, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία που η χώρα μας δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές».

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ