2023-09-04 17:49:32
Φωτογραφία για Χρήστος Σαλτογιάννης: Παρουσιάσει την υποψηφιότητα του, ως Δημοτικός Σύμβουλος, με το συνδυασμό Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας.



 ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS: Ο Υποψήφιος Χρήστος Σαλτογιάννης, επέλεξε να παρουσιάσει την υποψηφιότητα του, ως Δημοτικός Σύμβουλος, με το συνδυασμό "Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας", με επικεφαλή το γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη, και να ζητήσει την ψήφο από τους Δημότες του Ξηρομέρου, με την παρακάτω ανοικτή επιστολή:

 Φίλες & φίλοι,

Στο πλαίσιο της υποψηφιότητας μου, σας παραθέτω μερικά στοιχεία σε ότι αφορά την κοινωνική και επαγγελματική μου πορεία.

Είμαι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η διπλωματική εργασία μου αφορούσε τον υπολογισμό του αποτυπώματος άνθρακα σε τρεις κύριες καλλιέργειες, την ελιά, την πορτοκαλιά και το αμπέλι.



Επαγγελματικά, εργάζομαι σε μεγάλη ιδιωτική εταιρία με κύριες δραστηριότητες την υποστήριξη συστημάτων Ευφυούς Γεωργίας, την υποστήριξη Οργανώσεων Παραγωγών (Ο.Π.), την υποστήριξη Συστημάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (Σ.Ο.Δ.) και οτιδήποτε αφορά τους αγρότες όπως ΟΣΔΕ, προγράμματα κτλ. Επίσης είμαι πιστοποιημένος Γεωργικός Σύμβουλος.


Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» από τις 25/11/2007 έως και τις 26/5/2012.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου στον Σύλλογο Φυτειωτών υπήρξα εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας του Συλλόγου «Φυτειώτικα Νέα».

Από το 2007 διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος «Η Αμαδρυάδα» και βασικός συνεργάτης στην έκδοση του περιοδικού «Η Βελανιδιά».

Επιπλέον, από το 2004 μέχρι το 2006 συμμετείχα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως».

Σε όλη τη διάρκεια της ενεργής παρουσίας μου στο Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό κίνημα της περιοχής μας έχω ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας και επίσης έχω γράψει πολλά άρθρα με θέματα από την περιοχή μας (αγροτικά-περιβαλλοντικά-οικονομικά).



Με εκτίμηση

Χρήστος Σαλτογιάννης

Γεωπόνος ΓΠΑ, τηλ: 6972072813

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ