2023-09-05 11:26:41
Φωτογραφία για Αποκατάσταση Αλήθειας: Η απάντηση του υπ.Δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου στο προεκλογικό σποτ του Β.Γκίζα.



      Πριν λίγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας και επικεφαλής της παράταξης Ενωτικής Πρωτοβουλίας προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:



Κατανοητή η «απεγνωσμένη» προσπάθεια της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να πείσει την κοινωνία της Ναυπακτίας για το (ανύπαρκτο) έργο της, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. . Επειδή όμως η παραποίηση της αλήθειας και η προσπάθεια οικειοποίησης έργων που είχαν ξεκινήσει, ή είχαν ενταχθεί σε προγράμματα με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις, από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, χωρίς καμία αναφορά σε αυτές, δεν δείχνει σεβασμό προς τον πολίτη και την κοινωνία, ας σταθούμε σε αυτά που ισχυρίζεται ο Δήμαρχος ότι «έπραξε» και για τα οποία δηλώνει… πολύ υπερήφανος:

Το παραλιακό μέτωπο για το οποίο καμαρώνει, είναι έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και όχι του Δήμου. Το συγκεκριμένο έργο μάλιστα υλοποιήθηκε σε αντιστάθμισμα του Τουριστικού Καταφυγίου, το οποίο με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής χάθηκε οριστικά!

Το έργο της αναστήλωσης του λιμανιού και η αποκατάσταση των σπηλαιώσεων είναι έργο που εκτελεί η Διεύθυνση Αναστηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, χωρίς καμία συμμετοχή του Δήμου σ' αυτό.

Τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου είναι έργο ύψους 1,8 εκ. € της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου και το Επιμελητήριο Αιτ/νίας.

Η ανάπλαση της Αγίας Παρασκευής είναι έργο από το πρόγραμμα Leader της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Ο Βιολογικός Καθαρισμός της Άνω Χώρας είναι ένα έργο το οποίο είχε ξεκινήσει πολλές 4ετίες πριν. Είχε απενταχθεί και η Δημοτική Αρχή Λουκόπουλου το επανένταξε και το ξεκίνησε πάλι.

Το ίδιο έχει συμβεί και με το Βιολογικό Καθαρισμό του Αντιρρίου, αλλά και με την υδροδότηση της Παλαιοπαναγιάς.

Τέλος, για την απορροφητικότητα των 35 εκ. που αναφέρεται ο κ. Γκίζας, θα πούμε ότι από τα 60 εκ. που άφησε η Δημοτική Αρχή Λουκόπουλου, απορρόφησε μόλις 10!

Αν κάτι θα έχει να θυμάται η Ναυπακτία από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, αυτό θα είναι οι ακυρώσεις σημαντικών έργων (ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου, Τουριστικό Καταφύγιο, κλπ) και μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων, η οποία αγγίζει τα όρια της απροθυμίας!

Όπως και η αγωνία της στο κλείσιμο της θητείας να δείξει ότι κάτι έκανε, με τρόπους που παραπέμπουν σε μικροπολιτικές «συνήθειες» άλλων εποχών!

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας!

 

Παναγιώτης Λουκόπουλος- Ενωτική Πρωτοβουλία 

 

 



Δείτε το προεκλογικό σποτ της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Πολιτών» του νυν Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα.

ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ