2023-09-05 22:11:36
Φωτογραφία για Συνέντευξη του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και Προέδρου Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Κυρίου Κάκκου Αλέξανδρου



Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Σπύρου Σκιαδαρέση «Νέα Δυτική Ελλάδα» Αλέξανδρος Κάκκος:.....

Ερώτηση:  Ποιός είναι ο Αλέξανδρος Κάκκος;

Απάντηση:Είμαι από το Αντίρριο Αιτωλοακαρνανίας, όπου, εκεί κατοικώ με την οικογένεια μου. Είμαι παντρεμένος έχω δύο κόρες και ένα γιό. Είμαι παππούς από τις κόρες μου. Αυτό σημαίνει πως η οικογένεια ήταν για εμένα από μικρή ηλικία προτεραιότητα. Έχω Θαλάσσια καθαρή υπηρεσία τριάντα (30) χρόνια. Αυτή την στιγμή που μιλάμε είμαι εν ενεργεία.



Ερώτηση: Πώς, πήρατε την απόφαση να είστε υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κύριο Σκιαδαρέση;



Απάντηση:Βλέπουμε μια Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα την Αιτωλοακαρνανία να μένει πίσω ,σε πάρα πολλά πράγματα. Οδικό δίκτυο, τουρισμό, ανεργία, ασφάλεια επενδύσεις, όλα βρίσκονται σε έναν μη αναπτυξιακό δρόμο. Αεροδρόμιο Αγρινίου , Ακτίου-Βόνιτσας, Ανδραβίδας,λιμάνι Αστακού ,Κατακόλου ,Πάτρας νέο και παλιό , Κυλλήνης, Αιγίου,είναι μη αξιοποιήσιμα σε τέτοιο βαθμό που θα μας έδιναν πολλά περισσότερα σαν Περιφέρεια. Οι προβλήτες,του Ρίου και του Αντιρρίου με χιλιάδες προβλήματα και σάπιες δέστρες για τα πλοία. Δεν έχουμε μαρίνες οι οποίες εκεί θα μπορεί πραγματικά ο τουρίστας με το σκάφος του να εξυπηρετηθεί άριστα.



Ερώτηση :Οδικό δίκτυο ,υποδομές, τι συγκεκριμένο έχετε να μας πείτε;



Απάντηση :Έχουμε των Πατρών -Πύργου που ακόμη δεν ξεκίνησε. Πόσους νεκρούς θρηνήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Την γέφυρα στο Ευηνοχώρι που έπεσε και δεν έχει ακόμη γίνει κάτι για την επισκευή της. Αν κλείσει η Ιόνια οδός θα πηγαίνουμε στην Δυτική Ελλάδα από Καλαμπάκα -Ιωάννινα .Η Αμβρακία -Άκτιο ακόμη δεν λειτουργεί. Από το 2013 και έχουμε 2023 και περιμένουμε ,πότε; Αμφιλοχία -Βόνιτσα ο δρόμος ειναι σε άθλια κατάσταση και κάθε μέρα σχεδόν θρηνούμε νεκρούς νέους ανθρώπους.Ο δρόμος Πλατυγιάλι -Αγρίνιο -Καρπενήσι -Λαμία. Γίνονται αγώνες για να κατασκευαστεί και δεν γίνεται τίποτα. Πλαγιά -Πογωνιά που έμεινε και αυτός στις φωτογραφίες και στο θα, θα, θα. Να επισημάνουμε και την είσοδο -έξοδο που δεν έγινε στην Αμβρακία οδό για το ορεινό Ξηρόμερο προς Κατούνα και τα γύρω χωριά,στο ύψος του εργοταξίου του έργου.



 



Ερώτηση :Που αλλού θα μας επισημαίνετε αδυναμίες;



Απάντηση :Στον πρωτογενή τομέα που εκεί πραγματικά θέλουν βοήθεια για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Τα ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ που είναι μοχλοί ανάπτυξης και έχουν πάρα πολλά προβλήματα,λειτουργίας και επιβίωσης. Στην υγεία και εκεί βλέπουμε και ακούμε κάθε μέρα για παρά πολλά προβλήματα, π.χ Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.Ο πολίτης δικαιούται ακόμη περισσότερα και πρέπει να του τα δώσουμε. Στις δομές υγείας θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ κοντά στον πολίτη και να δίνουμε αμέσως λύσεις σαν δεύτερος βαθμός διοίκησης.



Ερώτηση :Εσείς πως θα θέλατε τον νέο Περιφερειάρχη και την νέα αρχή που θα εκλέξει ο λαός;



Απάντηση : Απο την πρώτη στιγμή θα πρέπει να είναι κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του,μαζί με τους άλλους εκλεγμένους. Όχι να εξαφανιστούν και να έρθουν στο τέλος της θητείας και να μας ζητάνε τον ψήφο γιατί; Σήμερα, βέβαια βλέπουμε να είναι κοντά στον πολίτη μόνο μέσω των social media και με τις διαφημίσεις. Είναι ένας μικρός Πρωθυπουργός και θα πρέπει να προσπαθεί για το καλύτερο. Καλή επιτυχία σε όλους τους συντρόφους, του συνδυασμού μας και στον Κύριο Σκιαδαρέση επίσης του εύχομαι , να είναι ο νέος Περιφερειάρχης μας…!



aftodioikisi24

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ