2023-09-06 12:01:34
Φωτογραφία για ΓΕ Αγρινίου: Ευχαριστίες σε Φαρμάκη



Με ομόφωνη απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενέκρινε την πρόταση ένταξης του έργου της Ενεργειακής Βελτίωσης και Ανακαίνισης του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, προϋπολογισμού 810.000 ευρώ, στο Ε.Π. Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης. ....



Μετά από αυτή την σημαντική εξέλιξη, το εν λόγω έργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Πρόκειται για την πρώτη ουσιαστική και οργανωμένη παρέμβαση που θα γίνει στο σπίτι μας, το Παπαστράτειο Μέγαρο, έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια που ανοικοδομήθηκε! Ένα έργο, που πέραν της βελτίωσης της λειτουργικότητας, της καλυτέρευσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, του εξωραϊσμού και της εξοικονόμησης ενέργειας του κτηρίου, αναβαθμίζει αισθητικά και την περιοχή πέριξ της πλατείας Παναγοπούλου στο κέντρο του Αγρινίου. 



Ως διοίκηση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, που κατανόησε από την πρώτη στιγμή τη σπουδαιότητα του έργου και ήταν αυτός, μαζί με τους συνεργάτες του, που κατέβαλλε κάθε προσπάθεια, προκειμένου να φτάσουμε στο σημερινό επιθυμητό αποτέλεσμα.



Αξίζει να αναφερθεί, ότι το συγκεκριμένο έργο προβλέπει, μεταξύ άλλων, την υλοποίηση των εξής εργασιών στο Παπαστράτειο Μέγαρο:Xρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών, αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού με την τοποθέτηση αντλιών θερμότητος τύπου inverter, τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στην οροφή, αντικατάσταση φωτιστικών με νέα φωτιστικά led υψηλής απόδοσης, ανακατασκευή χώρων wc και δημιουργία wc για ΑμεΑ, αντικατάσταση ψευδοροφών ορυκτών ινών, αντικατάσταση (στον 3ο όροφο) και επισκευή (στο 2ο όροφο) των ξύλινων δαπέδων στις αίθουσες διδασκαλίας, συντήρηση και επισκευή υαλοπετάσματος βόρειας πλευράς κα.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ