2023-09-06 14:17:58
Φωτογραφία για Ημερίδα Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης Αιτωλοακαρνανίας



Υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας,  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου,  ημερίδα - ενημερωτική συνάντηση των διευθυντών των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων.......   

Στην ημερίδα συμμετείχαν όλοι οι διευθυντές και οι διευθύντριες των 4/θεσίων και άνω δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της διεύθυνσης και το θέμα αφορούσε την έναρξη του σχολικού έτους 2023 – 24 και  τη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Στην ημερίδα αναλύθηκαν και καθορίστηκαν οι στόχοι για τη νέα σχολική χρονιά,   οι λεπτομέρειες και επιμέρους ζητήματα τα οποία θα πρέπει να προσεχθούν ώστε στο σχολικό έτος,  να μην υπάρξουν προβλήματα   τόσο στην μαθησιακή όσο και στη λειτουργική διαδικασία.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Νικόλαος Δελέγκος ο οποίος χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους,  συνεχάρη τους νέους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολικών μονάδων για την επιλογή τους και  ευχήθηκε μια καλή και αποδοτική σχολική χρονιά  η οποία θα συμβάλει στην βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών και διοικητικών υπηρεσιών. 

Στη  συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης   οι προϊστάμενοι των τμημάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους σε θέματα  επικοινωνίας,   αλληλογραφίας,  εκκαθαρίσεων του αρχείου,    εκδρομών μαθητών,    ευρωπαϊκών προγραμμάτων,    μισθοδοσίας,    έκτακτων δαπανών,  των μεταφορών μαθητών, ψηφιακών υπογραφών, κ.λ.π. 

Ο  αναπληρωτής προϊστάμενος της διεύθυνσης  Καρακάσης Γεώργιος έκανε επισημάνσεις που αφορούν στη λειτουργία των σχολικών μονάδων και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες οι οποίες οι οποίες θα πρέπει να προσεχθούν και χρήζουν βελτίωσης στη νέα σχολική χρονιά.  

Τέλος στην ημερίδα που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία,  ο προσκεκλημένος Διευθυντής του 29ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών  κ. Γούτσος Χαράλαμπος ανέλυσε τις παραμέτρους και τις καινοτομίες του πληροφοριακού συστήματος της εκπαίδευσης  myschool.


 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ