2023-09-06 16:12:07
Φωτογραφία για Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλεί στην 87η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 9-17 Σεπτεμβρίου 2023



 



    Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, η ΔΕΘ με διαχρονική συνέπεια στο ραντεβού της κάθε Σεπτέμβριο, έρχεται να παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της αγοράς σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ενέργειας, εκπαίδευσης, νεοφυών επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης αντανακλώντας ουσιαστικά, τη σύγχρονη κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα της χώρας. Δεκάδες συνέδρια, ημερίδες, workshops, παρουσιάσεις, αλλά κυρίως αντιπροσωπευτικό δείγμα του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελληνικής Οικονομίας συμμετέχει παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κάθε κλάδου ξεχωριστά, αλλά και τις πιο σύγχρονες προτάσεις της αγοράς.  .

Η φετινή διοργάνωση υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας την Δημοκρατία της Βουλγαρίας - τη γείτονα χώρα με την οποία η Ελλάδα συνδέεται με φιλικούς δεσμούς πολλών δεκαετιών - η οποία δίνει το «παρών» στις διοργανώσεις της ΔΕΘ από το 1926 ανελλιπώς, ενώ συμμετέχει και σε αρκετές κλαδικές εκθέσεις της HELEXPO, δίνοντας την ευκαιρία και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων. 

Οι κρατικές διεθνείς συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης είναι 18 μαζί με την Τιμώμενη Χώρα Βουλγαρία. Μάλιστα, η Νότια Κορέα, η Μολδαβία και η Ταϊλάνδη συμμετέχουν για πρώτη φορά, ενώ οι υπόλοιπες χώρες είναι οι Κύπρος, Μπαγκλαντές, Ινδονησία, Βιετνάμ, Ουρουγουάη, Ουκρανία, Αρμενία, Ιράν, Ιταλία, Πολωνία, Γαλλία, Σερβία, Ινδία και Νεπάλ.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερό του στο Κτίριο 3 - STAND D7, όπου επιχειρήσεις του Νομού Αιτωλοακαρνανίας θα εκθέσουν τα προϊόντα τους. 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ