2023-09-08 08:48:17
Φωτογραφία για Καινούργιο :Απόλυτα επιτυχημένο το 1ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων

 

 

      Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αύλειο χώρο του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου στο Καινούργιο.

Προηγήθηκε παρέλαση των χορευτικών τμημάτων που συμμετείχαν σε τμήμα της ε.ο Αγρινίου Θέρμου ,για την ασφάλεια της οποίας επιλήφθηκε η Τροχαία Αγρινίου.

Οι οικοδεσπότες και διοργανωτές Θεστιείς καλωσόρισαν τα μέλη των συλλόγων και τους θεατές που πλημμύρισαν τον χώρο αν και ο καιρός ήταν άστατος .

Η Παρασκευή Μπισδούνη ανέφερε κατά την έναρξη των εκδηλώσεων ότι σκοπός είναι να καθιερωθεί το Αντάμωμα και να συμμετέχουν περισσότεροι σύλλογοι .



Ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου κατά τον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και ευχήθηκε με την σειρά του να καθιερωθεί.

Στην συνέχεια ακολούθησαν παραστάσεις με χορευτικά και τραγούδια από όλην την Ελλάδα που χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές.

΄Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου,Φόρης Παπαδημητρίου,Θύμιος Γρίβας και ο πρόεδρος της κοινότητας Καινουργίου Βασίλης Καραγκούνης.

Λίγο πριν το πέρας της εκδήλωσης οι ψιχάλες έγιναν βροχή και οι  θεατές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν πρόωρα.

Υπό την αιγίδα του δήμου Αγρινίου.

Δείτε περισσότερα, βίντεο και φωτογραφικό υλικό, στο kainourgiopress.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ