2023-09-08 17:45:17
Φωτογραφία για Έναρξη Περιοδειών του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κώστα Καρπέτα



Το επίσημο πρόγραμμα των επαφών του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κώστα Καρπέτα, ξεκινά το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου από τις νότιες συνοικίες της Πάτρας..... Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε - Δυτική Ελλάδα» συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού στην Αχαΐα, θα περιοδεύσει το πρωί του Σαββάτου από την πλατεία Παπανδρέου έως τις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, να τους ακούσει και να παρουσιάσει τις θέσεις του προγράμματός του.



«Ξεκινάμε αποφασισμένοι για την μεγάλη αλλαγή στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Όλοι οι υποψήφιοι της παράταξης και εγώ, θα φτάσουμε σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά της Δυτικής Ελλάδας, για να μεταφέρουμε το μήνυμα, ότι ο τόπος μας χρειάζεται μια Περιφερειακή αρχή που θα είναι διεκδικητική, αποτελεσματική και θα πετυχαίνει. Μαζί με τους πολίτες αλλάζουμε την Δυτική Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καρπέτας.

*Ο κ. Καρπέτας, επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων του συνδυασμού, θα παραστεί απόψε Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια της Αγροτικής Έκθεσης στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ