2023-09-08 19:40:15
Φωτογραφία για Με λένε Βασίλη: Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας Β. Σώζος αποκαλύπτεται



 



         Την πορεία του από τότε που γεννήθηκε, το 1979, μέχρι σήμερα, καταγράφει ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσς Βασίλης Σώζος θέλοντας να ενημερώσει για τον βίο του όλους τους συμπολίτες του:



Με λένε Βασίλη και θα ήθελα να σας ενημερώσω για εμένα.



Γεννήθηκα στην Βόνιτσα το 1979 όπου και μεγάλωσα. Εζησα τα παιδικά μου χρόνια στην γειτονιά μου, την Μπουχαλη μέσα σε μια οικογένεια με έντονο κοινωνικό, πολίτικο και επαγγελματικό βάθρο, με αυτοδημιούργητους γονείς. Γιος του Θωμά Σώζου,ενός από τους πιο επιτυχημένους αντιδημάρχους και επιχειρηματίες του δήμου μας, και της Κικής Σώζου, έμαθα από αυτούς να αγαπώ τον τόπο μου, να σέβομαι τους συμπολίτες μου και να αγωνίζομαι από μικρό παιδί για ένα καλύτερο αύριο.



Στην εφηβεία μου ήρθα κοντά στον χώρο του αθλητισμού, όντας παίχτης του μπάσκετ στην ομάδα της καρδιάς μου, τον ΑΟΒ.



Ακολούθησαν πολλές διακρίσεις με κορυφαία την υποτροφία μου στο κολέγιο SETON HALL της Αμερικής σε ηλικία 16 ετών. Ο αθλητισμός μου έμαθε την πειθαρχία, την προσήλωση και την ομαδικότητα, αρετές απαραίτητες για την επίτευξη των στόχων μου.



Στα 18 μου βρέθηκα στην Αθήνα για σπουδές στην σχολή Ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων και στην συνέχεια έκανα το μεταπτυχιακό μου με σπουδές στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων.



Στα 19, και σε συνδυασμό με τις σπουδές μου άνοιξα την πρώτη μου επιχείρηση. Σαν νέος που ήμουν ήθελα να ανοίξω ένα μαγαζί. Έτσι άνοιξε ο comitis, ένα από τα πιο ιστορικά και πετυχημένα μαγαζιά στην περιοχή μας.



Το 2007 επιστρέφοντας στην αγαπημένη μου πόλη και έχοντας δώσει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής στον επιχειρηματικό κλάδο ξεκινάω και τελειώνω μια μεγάλη επένδυση. Το Sozos Hotel. Ένα ξενοδοχείο μοντέρνο που αναβαθμίζει το επίπεδο υποδομής της πόλης μας και την κάνει πιο ελκυστική στους επισκέπτες της.



Στην συνέχεια το 2010 και το 2013 δημιούργησα άλλα δυο καταστήματα εστίασης που μέχρι και σήμερα είναι σημεία αναφοράς, το Hora Paradiso και το Barcode.



Το 2015 συνεχίζοντας την επιχειρηματική μου δράση και τις κερδοφόρες επιχειρήσεις δημιουργώ από το μηδέν το Sozos Catering το όποιο σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις catering της δυτικής Ελλάδας.



Σε όλη αυτή την επιχειρηματική μου πορεία όμως δεν σταμάτησα ποτέ ενδιαφέρομαι για τα κοινά και να ασχολούμαι βοηθώντας και εγώ όσο μπορώ για το καλό της πόλης που αγαπάω.



Στο πλαίσιο αυτό ασχολούμαι ενεργά με τον τοπικό αθλητισμό όντας πρόεδρος του Α.Ο Βόνιτσας στο μπάσκετ από το 2020 και μέσα σε δυο χρόνια καθώς η αλλαγή ήταν τεράστια εκλέχτηκα και αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Δυτικής Ελλάδος.



Ταυτόχρονα με όλα αυτά, η ανάγκη μου για την αναβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης και η αγάπη για αυτόν τον τόπο με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά και έτσι το 2010 κατέβηκα για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές βγαίνοντας πρώτος σε ψήφους στον συνδυασμό μου ενώ στις επόμενες εκλογές του 2014 πρώτος σε σταυρούς σε όλον τον δήμο.



Την αγάπη όλου του κόσμου την εισέπραξα ακόμα περισσότερο το 2019 όταν σε έναν πολύ πιο δύσκολο αγώνα, αυτόν της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κατάφερα να εκλεγώ περιφερειακός σύμβουλος όπου είμαι έως σήμερα λαμβάνοντας 6000 εμπιστοσύνες από τον κόσμο.



Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα και αφού δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα με προτάσεις που τις διαβάσατε πριν από μερικές μέρες και που άλλοι φοβούνται τόσα χρόνια να τις πουν, σας ζητώ σε αυτές τις εκλογές την ψήφο εμπιστοσύνη σας, ως υποψήφιος δήμαρχος για να αλλάξουμε οριστικά αυτόν τον τόπο και να γυρίσουμε σελίδα.



Προνόμια για λίγους και εκλεκτούς τέλοςΟικογενειοκρατία τέλοςδιαφάνεια παντού, τομές σε υγεία, παιδεία, εργασία.

«Έχω επίγνωση των δυνάμεων μου και είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν πράξη. Η υποψηφιότητα που τώρα θέτω δείχνει έναν άλλο δρόμο, Από την κοινωνία, για την κοινωνία.



Αρκετές τετραετίες χάθηκαν. Θέλουμε έναν δήμο που διασφαλίζει ισοτιμία στην ευκαιρία. Με έναν δημότη που το μέλλον του δεν προδιαγράφεται από το πού και πώς γεννήθηκε.

Για να γίνει το Όνειρο πραγματικότητα, πρέπει να νικήσουμε όσους ωφελούνται από έναν δήμο άγονο χωράφι.

Ήρθε η ώρα ο δήμος μας να βγει και πάλι νικητής. Καιρός να κάνουμε τον κάθε δημότη «υπερήφανο» που κατοικεί στον Δήμο μας.

Με τιμή

Βασίλειος Θ. Σώζος

Υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας

 

 πηγή: aixmi-news.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ