2023-09-09 14:40:04
Φωτογραφία για Η εκπομπή Επτά κάνει σήμερα πρεμιέρα



Η εκπομπή «Επτά» με τη Βάλια Πετούρη κάνει πρεμιέρα στο ΕΡΤNEWS, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, στις 23:00. Καλεσμένοι, στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, είναι ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του ΕΚΠΑ Ναπολέων Μαραβέγιας και οι δημοσιογράφοι Μπάμπης Παπαδημητρίου και Δημήτρης Στούμπος. Στην εκπομπή παρεμβαίνουν και δήμαρχοι πληγεισών από την κακοκαιρία «Daniel» περιοχών.



Το «Επτά» είναι μια διαδραστική εκπομπή που επικεντρώνεται στην πολιτική ανασκόπηση της εβδομάδας με οπτικοποιημένα video.



Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας συντονίζεται από τον δημοσιογράφο του ενημερωτικού site της ΕΡΤ Βαγγέλη Λιακόγκονα. Δύο ημέρες πριν από το εβδομαδιαίο ραντεβού γίνεται η ανακοίνωση του καλεσμένου στο ertnews.gr και στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής, ενώ ο διάλογος συνεχίζεται κατά τη διάρκειά της.



Σκοπός της εκπομπής, που συμπληρώνει 11 χρόνια τηλεοπτικής πορείας, είναι, όχι μόνον η διαρκής ανανέωση, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.



Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ