2023-09-10 08:20:05
Φωτογραφία για «Η αυλή των χρωμάτων» – ΕΡΤ: Τι έρχεται και πότε στη θέση της; Το παρασκήνιο και οι δυσκολίες

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για την «Αυλή των χρωμάτων» και τη διάδοχη κατάσταση στην ΕΡΤ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την απόφαση της δημόσιας τηλεόρασης να «κόψει» την Αθηνά Καμπάκογλου.

Η αρχική σκέψη ήταν η Καμπάκογλου να αντικατασταθεί από την Κατερίνα Παπουτσάκη ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προχώρησε -ίσως και λόγω του «θορύβου» που προκλήθηκε- με αποτέλεσμα να γίνουν ραντεβού με άλλα πρόσωπα.

Έτσι, στο τραπέζι έπεσε το όνομα της Μελίνας Ασλανίδου, που όπως έχει γραφτεί φαίνεται ότι θα είναι η νέα παρουσιάστρια μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο, παρότι ακόμα δεν υπάρχουν τελικές εγκρίσεις και υπογραφές.

Για την ιστορία μέχρι και το όνομα της Λίνας Νικολακοπούλου ακούστηκε στην παρουσίαση ωστόσο η ιδέα αυτή δεν συζητήθηκε καν και ο ρόλος της αναμένεται να είναι διαφορετικός στην εκπομπή.

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μια… βιασύνη να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, καθώς το ανανεωμένο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 όπου θα ενταχθεί η νέα μουσική εκπομπή είναι ήδη στον αέρα και θα πρέπει τον Οκτώβριο να προβληθούν τα πρώτα επεισόδια.

Επιπλέον υπάρχουν «ανησυχίες» για το πώς θα συντονιστεί η νέα ομάδα ώστε το project να τρέξει γρήγορα.

Μένει να δούμε αν η μουσική εκπομπή θα αλλάξει τίτλο και ποια τελικά θα βρεθεί στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου.

znews.gr - Γιώργος Μπέζας



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ