2023-09-11 08:20:04
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: «Ανάμεσα σε Σταματίνα, Φαίη και Δανάη, θα πήγαινα για φαγητό με τη...»

Στην πρωινή ζώνη του Alpha επιστρέφει η Κατερίνα Καινούργιου με την ανανεωμένη Super Κατερίνα και γι’ αυτό μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις ανταγωνίστριες της αλλά και την ιδιαίτερη σχέση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει αν όντως έχετε τόσο καλές σχέσεις οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης όσο δείχνετε. Μιλάω για τη Δανάη, τη Φαίη, τη Σταματίνα…

Όλες τις συμπαθώ. Με την Σταματίνα έχουμε πιο στενή σχέση, γνωρίζω τον άντρα της, χαίρομαι να τους βλέπω έξω με τα παιδάκια τους. Ακόμα κι αν δημιουργηθεί κάτι με τις εκπομπές μας, θα την πάρω τηλέφωνο και θα το λύσουμε. Την εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο, είναι ένα παιδί που έχει ξεκινήσει ως ρεπόρτερ, όπως εγώ, και έχει δουλέψει πάρα πολύ. Είναι μια εξαιρετική μαμά που κρατάει την οικογένεια της μακριά από τα φώτα. Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες, μπορεί να τα πάει καλά σε όποια ζώνη και αν κληθεί να υπηρετήσει. Και η Φαίη μού αρέσει πολύ, είναι μια πολύ ωραία γυναίκα. Και η Δανάη μού αρέσει γιατί έχει το δικό της στιλ.

Πιο άνετα με ποια θα πήγαινες για φαγητό;

Σίγουρα με τη Σταματίνα, εξάλλου έχουμε και κοινές παρέες. Πολλές φορές ο Θέμης, ο άντρας της, μου κάνει και πλάκα: «Έχω ένα δικηγόρο να σου γνωρίσω». «Που είναι;» του λέω.

Θα μπορούσες να είσαι με έναν δικηγόρο ή έναν γιατρό;

Θα μπορούσα. Έχω ανάγκη να θαυμάζω τον σύντροφο μου, να επικοινωνούμε. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό του στάτους, είναι όμως διεγερτικό να είναι πετυχημένος σε αυτό που κάνει και να είναι καλός άνθρωπος.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ