2023-09-11 16:45:05
Φωτογραφία για Κώστας Τσουρός: Διευκρίνισε τι εννοούσε όταν έλεγε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού
Ο Κώστας Τσουρός και η νέα του ομάδα μίλησαν στους δημοσιογράφους που έστησαν καραούλι έξω από το στούντιο όπου έγινε η επίσημη φωτογράφιση για τη νέα του εκπομπή στο Μega.

«Η προετοιμασία μιας νέας εκπομπής έχει πάντα τις δυσκολίες και το άγχος της. Δεν ξέρω αν θα είμαστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού. Όταν είχα φύγει από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχα πει ότι δε θα ήθελα να ήμουν απέναντι της γιατί δεν θα ήταν ωραίο τη συγκεκριμένη στιγμή. Μιλάμε συνέχεια με τη Ναταλία Γερμανού», δήλωσε αρχικά.

«Η Ελεονώρα Μελέτη ήξερε από νωρίς ότι θα έφευγα, δεν ξέρω αν θα έρθει καλεσμένη. Αν με καλέσει στη δική της εκπομπή, θα πάω», είπε στη συνε΄χεια. «Έχω άγχος για την εκπομπή. Καλή αρχή στον Στέφανο Κωνσταντινίδη που ξεκινά στο Mega Kαλημέρα», πρόσθεσε. 

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανέφερε ότι ακόμα δε γνωρίζει την επίσημη ημερομηνία για τη πρεμιέρα της εκπομπής του κι ότι θα είναι από τις τελευταίες εκπομπές που κάνουν έναρξη στο Mega.  

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ