2023-09-12 13:40:03
Φωτογραφία για Δημήτρης Μακαλιάς: «Θα είμαστε ένα family friendly προϊόν»

Στην ομάδα της νέας εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 θα συμμετάσχει ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το καινούριο επαγγελματικό του βήμα στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Είμαι πολύ καλά, ξεκινάμε. Πάω στην πρώτη συνάντηση, να οργανωθούμε, να δούμε τι θα κάνουμε, να φτιάξουμε την εκπομπούλα μας», δηλώνει ο Δημήτρης Μακαλιάς στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά.

«Απ’ ό,τι ενημερώθηκα κι εγώ θα είμαστε παρέα με τον Τάσο Μπιμπισίδη και τη Τζω Κουτσοκώστα. Οπότε ανανεώνεται η ομάδα αυτή, οι αλλαγές είναι θεμιτές. Χτίζουμε κάτι καινούριο, πιστεύω πολύ στην ανανέωση και νιώθω ότι θα είμαστε πολύ καλά», σχολιάζει αμέσως μετά για τις αλλαγές που έγιναν στη σύνθεση του πάνελ.

«Θα είμαστε ένα μαγκαζίνο το Σαββατοκύριακο, θα έχουμε απ’ όλα. Κυρίως θα περνάμε καλά, θα έχουμε και την ενημέρωσή μας αν χρειάζεται. Οτιδήποτε μας χαλάει το χαμόγελο δεν το θέλουμε, θα είμαστε ένα family friendly προϊόν», σημειώνει ο Δημήτρης Μακαλιάς για το «I Love ΣουΚου», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23/9.

Τέλος, σε ερώτηση για την Ελένη Τσολάκη και την μετακόμισή της στην καθημερινή πρωινή ζώνη του ΟΡΕΝ, ο Δημήτρης Μακαλιάς απαντά: «Την Ελένη την αγαπώ πάρα πολύ. Είχαμε κάνει και καθημερινό μαζί. Χαίρομαι που αναλαμβάνει αυτή τη ζώνη, ξέρω ότι το ήθελε πολύ. Της αρέσει και πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετική σε αυτό».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ