2023-09-13 12:40:02
Φωτογραφία για Η Γη της Ελιάς: «Θα τον δούμε να δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο»



Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός, Βάσια Παναγοπούλου, η οποία φυσικά αναφέρθηκε και στην σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της από τους τρεις κύκλους της σειράς που έχει συμμετάσχει, για τον ρόλο της, ενώ έδωσε και μερικά spoilers για τα νέα επεισόδια.

Τρεις σεζόν «Η Γη της Ελιάς»… Πώς είναι η εμπειρία;

Βάσια Παναγοπούλου: Πιστεύω ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι το ανθρώπινο δυναμικό αυτής της δουλειάς. Ξεκινώντας από τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, ως παραγωγοί, τη Βάνα Δημητρίου, ως σεναριογράφος, το team των τεχνικών, είναι όλοι μοναδικοί. Αφήνω στην άκρη εμάς τους ηθοποιούς, γιατί είμαστε στα φώτα και μπροστά στις κάμερες. Οι αφανείς ήρωες είναι οι τεχνικοί, όσοι δουλεύουν πίσω από αυτό που βλέπουμε. Δουλεύουμε παράλληλα με τέσσερα συνεργεία για να ετοιμάζεται και να βγαίνει αυτός ο όγκος δουλειάς. Είναι όλοι ταλαντούχοι αλλά, κυρίως, καλά παιδιά. Αλλιώς, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Η Ασπασία πώς θα πορευτεί στον τρίτο κύκλο;

Η δεύτερη σεζόν τελείωσε με την Ασπασία να μιλά με τη Χάιδω στο τηλέφωνο και να της λέει ότι δεν πρέπει να μάθει η Ειρήνη ότι δεν είναι κόρη του Δημοσθένη. Η Ειρήνη, όμως, την ακούει και, έτσι, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τρίτο κύκλο. Η Ασπασία θα προσπαθήσει να τα «μπαλώσει», αλλά μετά θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Είναι ένα βάρος που κουβαλά… Το να αποκαλυφθεί θα είναι λύτρωση και ας έρθει αντιμέτωπη με τις συνέπειες. Θα περάσει δύσκολα, αλλά θα ξαλαφρώσει…

Τι σημαίνει αυτός ο ρόλος για εσάς;

Η Ασπασία είναι μια γυναίκα άλλης εποχής. Το Α και το Ω είναι η οικογένειά της. Αφησε τα πάντα για να αφοσιωθεί σε αυτήν. Η απιστία και η απόκτηση ενός παιδιού με άλλον άντρα συνέβησαν σε φάση που ήταν χωρισμένη με τον Δημοσθένη. Η Ασπασία είναι διαλυμένη από τον χαμό του γιου της και στον τρίτο κύκλο θα δούμε τον Δημοσθένη να δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο, όσα έχει κάνει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα γίνουν.

Θα… ξεσκεπαστεί;

Δεν περνούν από το μυαλό της Ασπασίας τα όσα κάνει. Θα αργήσει πολύ να… ξεσκεπαστεί.

Τις σκηνές που σας έδειχναν να θρηνείτε με τον θάνατο του γιου σας πώς τις προσεγγίσατε; Αποθεώθηκαν στα social media…

Ήταν σκηνές δύσκολες, φορτισμένες συναισθηματικά. Ηταν σημαντικό ότι είχα τον Ανδρέα Γεωργίου στο γύρισμα, εκείνος έδωσε τις οδηγίες. Oταν διάβασα τα επεισόδια, πήρα τηλέφωνο τη Βάνα Δημητρίου και της είπα ότι δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Όλες οι σκηνές ήταν δύσκολες για εμένα. Oλο αυτό το διάστημα που κάναμε τα γυρίσματα των σκηνών επιβαρύνθηκα πολύ, μου πήρε πάνω από έναν μήνα να συνέλθω. Βλέποντας αργότερα τις σκηνές, συνειδητοποίησα ότι το πρόσωπό μου είχε παραμορφωθεί από το κλάμα. Δεν μπορώ να παίξω σκηνές χωρίς να τις νιώθω. Στα 35 χρόνια που κάνω αυτήν τη δουλειά, δεν έχω εισπράξει ξανά τέτοιο κύμα αγάπης. Πήρα μηνύματα από μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους, από γυναίκες Μανιάτισσες που μου έλεγαν ότι έτσι θρηνούν. Hταν μια επιβράβευση για εμένα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ