2023-09-16 14:00:02
Φωτογραφία για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σύννεφα» στη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου;

Με πλούσιο παρασκήνιο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την απόφαση της τελευταίες στιγμής να μην υπογράψει με τον ΣΚΑΪ και να συμφωνήσει με το Star, εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Μελάς στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και πάλι».

Ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο το μοντέλο και παρουσιάστρια κατέληξε τελικά στο Star, ενώ ήταν ένα βήμα πριν από τις υπογραφές με τον κανάλι του Φαλήρου.

«Είχε δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ. Ήταν πολύ προχωρημέρες οι συζητήσεις τους, την περίμεναν με τα χαρτιά πάνω στο τραπέζι του ΣΚΑΪ», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Μελάς και αναφέρθηκε στο My Style Rocks:

«Η διοίκηση του ΣΚΑΪ ήθελε αλλαγές για το MSR. Το πρότζεκτ έφυγε από την παραγωγή της Acun και πήγε στου ΣΚΑΪ. Υπήρχαν σκέψεις από την αρχή να αλλάξουν κάποια πρόσωπα. Κανένας δεν θα το επιβεβαιώσει, αλλά το ρεπορτάζ που είναι και σωστό, λέει ότι η Καραβάτου και ο Σκουλός ήταν δύο από τα πρόσωπα που δεν είχαν υπογράψει μέχρι τελευταία στιγμή. Τότε πήγε η Ηλιάνα και είπε ότι για να συμφωνήσει θέλει να είναι με την ομάδα που ήταν την περασμένη σεζόν. Έτσι και έκλεισε η συμφωνία με την Κατερίνα και τον Σκουλό. Το κανάλι είχε ξεκινήσει επαφές με άτομα και για την παρουσιάση και για την επιτροπή».

Μέσα σε μόλις δύο ραντεβού, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπέγραψε με το Star. Στο πλευρό της, δεν ήταν η Έλενα Χριστοπούλου. 

«Η Ηλιάνα, έκανε ραντεβού με το Star και στο δεύτερο έπεσαν οι υπογραφές, κάτι που έμαθε πολύ καθυστερημένα ο ΣΚΑΪ. Υπήρχε δυσαρέσκεια από το κανάλι. Οι φήμες, το ρεπορτάζ, το περιβάλλον, λέει ότι στις επαφές με το Star, η Ηλιάνα δεν είχε μαζί της την Έλενα Χριστοπούλου. Δεν παρευρέθηκε ποτέ στις επαφές, καθώς ξέρουμε ότι με τη διοίκηση του Star δεν είχε καλές επαγγελματικές σχέσεις».

Η παρέα του «Χαμογέλα και πάλι» αναρωτήθηκε αν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση ανάμεσα στην Ηλιάνα και την Έλενα, με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να ξεκαθαρίζει ότι οι σχέσεις τους είναι άριστες. «Είναι οικογενειακές. Δεν έχουν τσακωθεί», τόνισε το νέο μέλος του «Χαμογέλα και πάλι».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βραβείο Νόμπελ IG 2023
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βραβείο Νόμπελ IG 2023
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ