2023-09-18 12:01:10
Φωτογραφία για Ένταση στον «αέρα» μεταξύ του Κούγια και της Γραμμέλη για τις… πατσαβούρες – «Σε ποια γειτονιά μεγαλώσατε;»
Ένταση σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μεταξύ της δημοσιογράφου Αφροδίτη Γραμμέλη και του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, με αφορμή τη δήλωση του δεύτερου για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, την Πετρούπολη και τις… πατσαβούρες.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και στις δηλώσεις που έκανε για την στάση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν μου λέγατε ότι είμαι στην επικαιρότητα για την δήλωσή μου για τον Στέφανο Κασσελάκη, θα προβληματιζόμουν να μιλήσω, θα ανησυχούσα για τον εαυτό μου και νόμιζα ότι ήταν η συζήτηση μας για κάτι σοβαρότερο. Μου ζητούσαν την άποψή μου για 2 δίκες που συμμετέχω. Στο τέλος μου ζήτησε ο συνεργάτης του κ. Λιάγκα να κάνω ένα σχόλιο για τον Κασσελάκη. Και είπα αυτό που θέλει να πει όλος ο ελληνικός λαός. Είπα ότι είναι ένας θρασύτατος και αναιδέστατος και χωρίς αίσθηση ντροπής άνθρωπος, που χρησιμοποίησε σε διαφημιστικό σποτ έναν ιερό χώρο που έχυσαν αίμα πραγματικοί ήρωες του ελληνικού λαού, που αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς για να είμαστε σήμερα εμείς με συνθήκες ελευθερίας και δημοκρατίας», είπε αρχικά.


«Με ενόχλησε που το έκανε αυτό με έναν πρώην αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος δεν ντράπηκε να γίνει ο σκίπερ ενός “νούμερου”, ο οποίος τον πήρε με ένα φουσκωτό, τον πήγε στη Μακρόνησο και έκαναν μαζί ένα διαφημιστικό σποτ. Τι να πω. Αυτό είναι κατάντια της κοινωνίας», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Για διάφορους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως, «με ρώτησαν και το είπα. Εδώ και 50 χρόνια έχω πελάτες στο γραφείο μου επιστήμονες που είναι γκέι. Οι πρώτοι που θα έπρεπε να ενοχληθούν από τον κ. Κασσελάκη θα έπρεπε να είναι οι πραγματικοί γκέι άνθρωποι που έχουν την γκέι κουλτούρα. Άλλο να είσαι ένας άνθρωπος που έχεις αυτή την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου. Μίλησα για την Πετρούπολη, γιατί μεγάλωσα εκεί, και μαζί με την Καισαριανή είναι χώροι πολιτικά ιστορικά μνημεία της Αριστεράς. Εκεί υπήρχαν πραγματικοί Αριστεροί. Εάν ερχόταν κάποιος σαν αυτόν που έλεγε ότι είναι αυτοδημιούργητος και έχει πάει σε ιδιωτικά σχολεία, κολέγια και σε πανεπιστήμια που είναι τώρα η μητέρα του πρύτανης, και πήρε δάνεια μετά και έκανε καριέρα, θα τον πλάκωναν στις “πατσαβούρες”. Δεν θα το έκαναν αυτό λόγω ότι είναι γκέι, δεν είπα αυτό, αυτό είναι κόλπο αυτών των τύπων. Ο αυτοδημιούργητος αριστερός έχει πάει σε δημόσιο σχολείο, οι γονείς του βγαίνουν στην εργασία για να βγάλουν το ψωμί τους».

«Νομιμοποιείται κάποιος, που διαφωνεί με το βιογραφικό ενός ανθρώπου που έχει δικαίωμα να βάλει ότι θέλει, να λέει ότι θα φάει πατσαβούρες;», ρώτησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Με την σειρά του ο Αλέξης Κούγιας απάντησε «να σου πω γιατί νομιμοποιούμαι, γιατί αυτό κάναμε στην Πετρούπολη. Εγώ δεν είμαι του Κολλεγίου Αθηνών! Στη γειτονιά μου, στην Πετρούπολη, εάν κάποιος εμφανιζόταν στο καφενείο και έλεγε ότι “εγώ είμαι αυτοδημιούργητος” και ήξεραν ποιος είναι, πολυβόλο θα έπεφταν οι πατσαβούρες, γιατί αυτό γίνεται στη γειτονιά μου».

Α.Γ.: Λυπάμαι πολύ, λυπάμαι πολύ! Διαφωνώ μαζί σας.

Α.Κ.: Εσείς πού μεγαλώσατε; Λυπάστε για τη γειτονιά μου; Αυτή είναι η γειτονιά μου.

Α.Γ.: Επειδή είμαστε σε δημόσιο λόγο, εγώ διαφωνώ με οποιονδήποτε επικροτεί το να πετάμε πατσαβούρες σε ανθρώπους που διαφωνούμε.

Α.Κ.: Εσείς σε ποια γειτονιά μεγαλώσατε;

Α.Γ.: Εγώ μεγάλωσα σε πιο λαϊκή γειτονιά από εσάς, στον Κορυδαλλό και στη Νίκαια.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ