2023-09-19 17:00:03
Φωτογραφία για Το Πιο Μεγάλο Παζάρι: 5+1 πράγματα που δεν ήξερες για τον παρουσιαστή, Ηλία Βρεττό!





Ο Ηλίας Βρεττός θα παρουσιάζει αυτή τη σεζόν το τηλεπαιχνίδι που έχει αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό στο παρελθόν, To Πιο Μεγάλο Παζάρι στον Alpha. Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού που έρχεται να μοιράσει τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ, ο Ηλίας Βρεττός αποκαλύπτει 5+1 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες γι’αυτόν.



Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Marketing & Επικοινωνίας της ΑΣΣΟΕ «Παράτησα τις σπουδές μου στο τρίτο έτος αλλά πάντα το είχα μέσα σαν μία ανειλημμένη υποχρέωση. Έτσι το 2018, διάβασα τα 8 μαθήματα που μου είχαν απομείνει για το πτυχίο μου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου. Χάρηκε και η μανούλα μου που πήρα το πτυχίο, χάρηκα κι εγώ»

Είναι παντρεμένος εδώ και ένα χρόνο με την Αναστασία Δεληγιάννη «Ο γάμος μας με την Αναστασία ήταν η πιο όμορφη, ανέμελη και ξέφρενη νύχτα της ζωής μου. Ποτέ δεν έχω περάσει καλύτερα, ήμουν τελείως ελεύθερος να τσαλακωθώ, να κάνω ό,τι αισθάνομαι»

Έχει έναν αδερφό, τον Δημήτρη «Δεν μοιάζουμε σε τίποτα με τον αδερφό μου, δεν καταλαβαίνεις ότι είμαστε αδέρφια. Διαφέρουμε τόσο εμφανισιακά όσο και ως προς τον χαρακτήρα. Αυτό μας δημιουργούσε εντάσεις όταν ήμασταν μικρότεροι αλλά μεγαλώνοντας όλα εξομαλύνθηκαν. Αγαπιόμαστε πολύ και βάζουμε την οικογένεια μας πάνω απ’ όλα»

Συμπλήρωσε φέτος 15 χρόνια στη δισκογραφία «Η πιο έντονη στιγμή που θυμάμαι από όλα αυτά τα χρόνια στη μουσική είναι όταν συμμετείχα το 2019 στη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα στο Βεάκειο Θέατρο και μόλις ερμήνευσα το “Ποια Νύχτα Σ’ έκλεψε”, σταμάτησε τη συναυλία o κ.Πλέσσας και απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας «Έχετε ακούσει έτσι στα καλά καθούμενα καλύτερες φωνές; Όχι βέβαια! Κι αν αυτό είναι το χειροκρότημα για μια τέτοια φωνή, εγώ να σηκωθώ να φύγω γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές. Και αυτό δεν το συνηθίζω. Τώρα θα χειροκροτήσετε όπως του αξίζει αυτό το συγκλονιστικό παλικάρι!» Το να βλέπεις ένα μύθο της ελληνικής μουσικής σκηνής σε μία συναυλία με τόσους πολλούς καλλιτέχνες να σταματάει και να μιλάει με τόσο κολακευτικά λόγια για εμένα και την ερμηνεία μου, με ανατρίχιασε και θα μου μείνει αξέχαστο»

Έχει 10 τατουάζ «Τα 3 από τα 10 τατουάζ μου είναι πάνω σε τομές στο σώμα μου. Έκανα στα 13 μου την πρώτη μου εγχείρηση και λίγα χρόνια αργότερα έκανα το πρώτο μου τατουάζ πάνω στην τομή. Τα άλλα δύο είναι πάνω στις τομές που απέκτησα από το σοβαρό ατύχημα που είχα το 2018. Βλέπω τα τατουάζ μου σαν τα παράσημα μου – Ήθελα να μετατρέψω τον πόνο μου σε τέχνη αλλά να μπορώ να τα βλέπω και να θυμάμαι τι έχω περάσει».

+1



Φέτος που θα τον χάνεις, που θα τον βρίσκεις, κάθε απόγευμα θα κάνει To Πιο Μεγάλο Παζάρι στον Alpha «H σχέση μου με την τηλεόραση ήταν πάντα καλή, έχοντας συμμετάσχει σε μεγάλα show στο παρελθόν ωστόσο τώρα αισθάνομαι ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα, αυτό της παρουσίασης. Στο Πιο Μεγάλο Παζάρι θέλω να παρουσιάσω την προσωπικότητά μου, θέλω να είναι αληθινό. Θέλω αυτό που θα δείτε να είναι 100% ο Ηλίας!»





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ