2023-09-22 14:04:06
Φωτογραφία για Μετά από διαφωνίες οριστικοποιήθηκε η πρεμιέρα του Fame Story

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου Fame Story έχει πια ξεκινήσει. Εταιρεία παραγωγής και κανάλι βρίσκονται στο τελικό στάδιο, με τις «θέσεις» να έχουν καλυφθεί και να απομένουν οι τελευταίες, πολύ σημαντικές δε, λεπτομέρειες. Τι συμβαίνει με την πρεμιέρα, τα live shows και τα επεισόδια του Fame Story στο STAR;

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, υπήρξε μια «διαφωνία», επουδενί όμως μην βάλετε στο μυαλό σας κακά σενάρια, καθώς μιλάμε απλά για μια διαφωνία πάνω στο πρόγραμμα, ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής και το κανάλι, για την ημέρα προβολής των live του Fame story. Η εταιρεία παραγωγής θέλει τα live Σάββατο, το κανάλι Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η πρεμιέρα είναι οριστικά προγραμματισμένη για Σάββατο 30/9, όμως μετά την πρεμιέρα, τα live θα αλλάξουν ημέρα προβολής και θα πάνε Παρασκευή. Από εκεί και πέρα, τα επεισόδια θα προβάλλονται Δευτέρα-Πέμπτη μετά την Φάρμα.

Οι ίδιες πηγές θέλουν τόσο το κανάλι όσο και την εταιρεία παραγωγής να είναι πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των κάστινγκ, των συμμετεχόντων δηλαδή, και προφανώς από τα ονόματα της κριτικής επιτροπής, των καθηγητών και της διευθύντριας σχολής.

youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ