2023-09-23 14:30:01
Φωτογραφία για Η αιχμή Χρηστίδου για Λιάγκα: «Υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής που επιλέγει αυτούς που έχει δίπλα του με ανιδιοτέλεια;»
Με τη νέα τηλεοπτική κόντρα Λιάγκα – Ουγγαρέζου ασχολήθηκε η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι αρχικά παρουσιάζοντας το χρονικό των εκατέρωθεν δηλώσεων που δείχνουν ότι οι άλλοτε συνεργάτες είναι «εχθροί». Μάλιστα πολλές εκπομπές ασχολήθηκαν με την κόντρα αυτή όπως θα δείτε στο συγκεντρωτικό βίντεο.

Ο τηλεοπτικός συντάκτης Γρηγόρης Μελάς θύμισε στον Γιώργο Λιάγκα ότι και εκείνος ευεργετήθηκε από τη Φαίη Σκορδά όταν τον πρότεινε να κάνει μαζί της πρωινό όταν έφυγε ταπεινωμένος από τον ΣΚΑΪ και εκείνος έδειξε αχαριστία.

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου πάντως μάλλον έδειξε με ποιο στρατόπεδο είναι αφήνοντας σαφή αιχμή κατά του Γιώργου Λιάγκα και όσων είπε περί «αχάριστου που έχει ευεργετήσει βάζοντάς τον δίπλα μου».

«Για μένα τα δύο προβλήματα στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας είναι το “έχω ευεργετήσει” και το “κακό παιδί” που το βρίσκω πολύ βαριά κουβέντα. Είναι πάρα πολύ βαρύ γιατί αυτόν τον κακό χαρακτήρα τον είχες δίπλα σου, τώρα ανακάλυψες ότι είναι κακό παιδί επειδή γράφτηκε κάτι για σένα;  Υπάρχει παρουσιαστής κεντρικός που επιλέγει αυτούς που έχει δίπλα του με ανιδιοτέλεια, για να τους ευεργετήσει; Ο παρουσιαστής μια εκπομπής δεν κοιτάει πρώτα το δικό του καλό, ποιος τον συμφέρει να είναι δίπλα του, ποιος θα του κάνει νούμερα; Θέλω να μου τον δείξετε αυτόν τον παρουσιαστή και βάζω κι εμένα μέσα. Λένε για τον Παύλο που είναι κουμπάρος μου. Ξέρετε πόσες κουμπάρες έχω; Έξι» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ