2023-09-24 16:00:04
Φωτογραφία για Έλλη Τρίγγου: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στη σειρά Μάγισσα
Η Μάγισσα είναι η σειρά μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 που υπόσχεται να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη για τις ελληνικές σειρές. Με μία πολύ μεγάλη παραγωγή και εξαιρετικούς ηθοποιούς, η σειρά που κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με το Netflix.

Η «Μάγισσα» Έλλη Τρίγγου η οποία ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μίλησε στο περιοδικό 7 ημέρες TV για τη σειρά αλλά και την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε.

Η ηθοποιός υποδύεται τη Θεοφανώ, μία αινιγματική φιγούρα η οποία αγνοεί τις ρίζες της καθώς αφέθηκε ως μωρό σε ένα μοναστήρι. Υπερετώντας την οικογένεια Λασκαραίων, η Θεοφανώ θα βρεθεί από νωρίς στο μάτι του κυκλώνα.

Η ίδια χρησιμοποίησε 3 λέξεις για να περιγράψει τον χαρακτήρα της, «Αναζήτηση, αλήθεια και γενναιότητα». Η Θεοφανώ θα έχει ένα ταξίδι υπαρξιακής ενηλικίωσης σε όλη τη διάρκεια της σειράς και εμείς θα την παρακολουθούμε όσο κι αυτή ανακαλύπτει τις δυνάμεις της.

Όσον αφορά τη δυσκολότερη σκηνή που η ίδια χρειάστηκε να γυρίσει για τη σειρά η απάντηση ήταν σαφής:

«Ο τρόπος που θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο, το πως δημιουργήθηκε αυτή η σεκάνς, χρειάστηκε πολύ δουλειά από πάρα πολλούς ανθρώπους. Κι αυτό πραγματικά ήταν συγκινητικό. Γενικότερα δουλεύει πολύς κόσμος σε αυτή τη σειρά και ο καθένας ασχολείται απόλυτα συγκεντρωμένος με το αντικείμενό του. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση.»

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ